Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 1.6 EcoBoost'u iyi bilirdik lakin satıcının ne sürdüğü konusunda çelişkilerim yok değil. Buradaki ST vurgusu ve ödül denmesi bu motor ödül almadı. EcobooST motor düşük Yakıt sarfiyatı yüksek performans ile birçok ödül almıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 EcobooST motor düşük Yakıt sarfiyatı yüksek performans ile birçok ödül almıştır. herkes bizim kadar kafayı kırmış değildir belki, 1.0'ın ödülleri ile karıştırıyor yada "karışım yapıyor" olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 herkes bizim kadar kafayı kırmış değildir belki, 1.0'ın ödülleri ile karıştırıyor yada "karışım yapıyor" olabilir Kafamız kırık değil est sadece okuyoruz, bakmıyoruz Bunu bile bile yapan üç kağıtçılar da yok değil. Gerçi ödül olsa ne olacak ayrı mevzu..İlana gelince bu tür arabalara biz ne diyebiliriz ki ? Donanımı, fiyatı uygunsa kazaları size makul ise bizi bağlayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür D. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 2015 1,6 Ti-VCT Titanium araç için 66,500 fiyat aldım biraz önce 24000 peşin 42500 (36x1521 48 ay 1260) kredi . Sizce nasıl arkadaşlar. 1,5 Dizel ile arasında 21000 tl var değer mi. Bu Fiyatı acaba hangi bayiden aldınız. şu an 71 bin fiyatı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2015 Bu Fiyatı acaba hangi bayiden aldınız. şu an 71 bin fiyatı var 4 Eylül'den 4 Ekim'e 2 kere zam geldi hatta üçüncüsü de çok yakında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür D. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Aynen az önce bayiden aradılar yeni fiyatı öğlen 12 gibi söyleyecekler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Yeni zam yolda ne olacak bu durum bir bilgisi olan var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 %2 ila 2.5 zamcık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür D. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Bu zamlar hep benim yüzümden eğer ben araba almaktan vazgeçeyim araba fiyatları otamatikman düşer ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Bu zamlar hep benim yüzümden eğer ben araba almaktan vazgeçeyim araba fiyatları otamatikman düşer ? Sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 2 ay içerisinde ford a gelen 3 zam bu nerdeyse focuslarda 10.000 tl artış oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Dolar 3,06 lardan 2,98 e düştü bu ne zammı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Dolar 3,06 lardan 2,98 e düştü bu ne zammı. Bizi ilgilendiren birim euro aslında. Bir de anladığım kadarıyla fiyatlandırma sistemi, kurları 1-2 ay geriden takip ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 ayın 15-20 si gibi bugünküne benzer bir zam daha gelecek deniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür D. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Bugün yine zam gelmiş Focusa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap