Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hella Marka Far stop hakk.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba focus mk1 sahibiyim ve hep orjinallikten yanayım hella marka ön mercekli far ve arka 5D stolarını arıyorum fotolarını ekliyorum yardımlarınız bekliyorum dostlar

post-1111-0-77542800-1321749319.jpg

post-1111-0-71506600-1321749335.jpg

post-1111-0-17322800-1321749359.jpg

post-1111-0-50013200-1321749366.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ön farlar için bu mercekli farlar güzel olur fakat arka stoplar için bunları ben pek beğenmiyorum. Zira orjinal stopları gayet şık F1 in. Şeffaf folyo mu tam ismini bilmiyorum, kırmızı çekiyorlar ya, hah işte ondan çektirebilirsiniz. Bir de led şeklinde olanlar var, onlara da lafım yok. Aşağıda bir Örnek paylaşıyorum, umarım beğenirsiniz. ve bu çeşitleri çoğaltmak mümkün, ama led tercih etmenizi tavsiye ederim. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-focus-1-hb-ledli-kirmizi-stop-23858084?pnv=1#product-information

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ön farlar için bu mercekli farlar gÜzel olur fakat arka stoplar için bunları ben pek beğenmiyorum. Zira orjinal stopları gayet şık F1 in. Şeffaf folyo mu tam ismini bilmiyorum, kırmızı çekiyorlar ya, hah işte ondan çektirebilirsiniz. Bir de led şeklinde olanlar var, onlara da lafım yok. Aşağıda bir Örnek paylaşıyorum, umarım beğenirsiniz. ve bu çeşitleri çoğaltmak mÜmkÜn, ama led tercih etmenizi tavsiye ederim. http://urun.gittigid...uct-information

Merhaba bende 2007 focus vardı inpronun arka full ledli stop lambalarını takmıştım 2 yıl içerisinden aralarında tek tÜk patlak verdi Özellikle sinyaller ondan dolayı ledli stop hella olursa ki alırım oda yok uzak doğu mallarından bişey çıkmaz ÖmrÜ kısa ledler kalitesiz farlarıda Öyle 1 ay sonra toz su almaya başlıyor 5D stop bana daha sıradışı ve çekici geliyor far ve stop konusunda bayagı birikimim ve tecrÜbem oldu yalnız tedarikte zorlanıyorum yorumunuz için teşekkÜr ederim tedarik te yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Biraz araçtırmak lazım.

Ayrıca kendisini FocusClubTr ye tanıtırsanız seviniriz

TeşekkÜr ederim ilgnize ben kendimi tanıttım gözÜnÜzden kaçmış sanırım :D

Yanıtlama zamanı:

Sinyalleri şeffaf yapacak adam bulsam yeter bana :D

s7303898kopyala.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bulmuşta bunuyo... :D Onur konya ya doğru yol al bulursun orada birini... :balon:

Yanıtlama zamanı:

TeşekkÜr ederim ilgnize ben kendimi tanıttım gözÜnÜzden kaçmış sanırım ;)

Pardon yaa, kusura bakmayın, sanıyorum hatta sanmıyorum kesinlikle öyle gözÜmden kaçmış, hemen konuya gidip size hoşgeldiniz mesajımı yazıyorum. :):P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Pardon yaa, kusura bakmayın, sanıyorum hatta sanmıyorum kesinlikle öyle gözÜmden kaçmış, hemen konuya gidip size hoşgeldiniz mesajımı yazıyorum. :):P

Sorun değil çok alıngan değilimdir ;) amaaaa HELLAAAA yardım lÜtfeen :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sinyalleri şeffaf yapacak adam bulsam yeter bana :P

s7303898kopyala.jpg

Aradığın stoplar sonarda var kardeşim kırmızı beyazı şeffaf

Yanıtlama zamanı:

Bulmuşta bunuyo... :P Onur konya ya doğru yol al bulursun orada birini... ;)

Sonra gez dur sanayide :)

Yanıtlama zamanı:

Aradığın stoplar sonarda var kardeşim kırmızı beyazı şeffaf

Abi su ledli olanlar mi?

Yanıtlama zamanı:

Sonra gez dur sanayide :)

onun zevki bir başkadır.. :P Biraz ararsan bulursun merak etme...Hatta ereğli sanayide bulursun istersen.. ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi su ledli olanlar mi?

Yok süper kırmız parlak süper beyazı parlak dur bir bakayım fotsu vardı eklemeye çalışıyorum

post-1111-0-20766300-1321819779.jpg

post-1111-0-39343800-1321819794.jpg

post-1111-0-62690700-1321819849.jpg

Yanıtlama zamanı:

Yok süper kırmız parlak süper beyazı parlak dur bir bakayım fotsu vardı eklemeye çalışıyorum

Abi valla cok hosuma gitti bunlar tr de var midir ki?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.