Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201510 yıl comment_316521 iyi günler arkadaşlar..2012 ford focus 3 sahibiyim...geçenlerde sağa dönerken kapı altındaki plastik marşpiyel derin çizikler oluştu...bu çizikleri gidermek yani hafifletmek mümkün mü...ya da boyatmak mı lazım....yenisini almak pahalımıdır ya da Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201510 yıl comment_316523 yenisi bayağı pahalı diye biliyorum yani bir plastik parçaya göre.. er-ol otomotiv başlığında yazıyordu sanırım.. son 1-2 sf göz atın.. yan etekler di sanırım mesajda geçen, aynı parçadan bahsediliyorsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201510 yıl comment_316524 Ben Autoking'te mini onarım ile yaptırmıştım ve gayet başarılı onarıldı. Kaskonuz karşılıyorsa bu yolu seçebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201510 yıl comment_316527 Bence elletmeyin öyle kalsın derim. Mini onarım ile yaptırırsanız , hasar kaydı olarak geçiyor ama indirimi engellemiyor. Ben daha önceki aracımda yaptırmıştım,mini onarım'ın üstüne + 100 tl gibi de bir para vermiştim. Sonradan yaptırmasaydım dedim ama karar sizin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201510 yıl Yazar comment_316528 Sayın cem bey benim kasko şirketi generalli... otto zenit firması...bu firma nasıldır bilmiyorum...nasıl yapıyorlar bu tamiri...bir de mini onarım bizim kasko poliçemizi etkiliyor mu?bilgi verirseniz sevinirim...malum kasko şirketlerinin sağı solu belli olmuyor..sürekli kanun yasa değişiyor Ağustos 23, 201510 yıl metin gercek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201510 yıl comment_316529 Bunu biz bilemeyiz, poliçenizi okumanız lazım; yapamam derseniz sizi kaskolayan firmaya ulaşabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın