Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201313 yıl comment_142906 "Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme! Yoksa, kaçıracağın keçilere çobanlık yapamazsın..." Şems-i Tebrizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201313 yıl comment_142913 ..Kanaatten hiç kimse ölmedi, hırsla da hiç kimse padişah olmadı.. Hz.Mevlana Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl comment_143385 Eskidenmiş o dağı delip su getirmeler. Şimdi mutfaktan su getireni bulursan, kaçırma, evlen! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl comment_143505 Eskidenmiş o dağı delip su getirmeler. Şimdi mutfaktan su getireni bulursan, kaçırma, evlen! Ahmetim sende benim gibi mutfaktan çıkamıyormusun yoksa.. Şaka birtarafa çok doğru söz............ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl comment_143536 Pi'nin yaşamından: - İnanç çok odalı bir eve benzer... - Peki bu evde kuşkuya yer yok mudur? - Olmaz mı, her katta yeri var... Kuşku inancın canlı kalmasını sağlar, inancının gücünü sınamadan nasıl bilebilirsin ki? *** - Sanırım sonunda yaşam bütününde bir "kaybetmeyi kabullenme" eylemine dönüşüyor, ancak en çok acı veren veda edecek zamanı bulamamak olmalı... Güzel filmdi izleyin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143828 "İyi bir kadın bir erkeği etkiler. Zeki 1 kadın onda ilgi uyandırır. Güzel 1 kadın büyüler. Anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur." Rowland Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144227 Güzel bir söz "it derisine peynir basılmaz" Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144231 Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma. Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak, bir şey bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez. Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir. Kaynak olarak en sık Mevlana gösteriliyor, ama kesin de değil... *** Hayattaki asıl önemli şey istediğini almak değildir, aldıktan sonra onu hala istemektir. *** "...akıllı görünmeye çalışan bir eşeğin ilk kanıtladığı şey, kendisinin gerçekten bir eşek olduğudur!" Ocak 12, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201313 yıl comment_145598 Hayat üç bölümdür: Dünyayı değiştireceğini sandığın, dünyanın değişmeyeceğine inandığın ve dünyanın seni değiştirdiğine emin olduğun. JP Sartre Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201313 yıl comment_145615 Rahat olmak lazım,fakat duyarsız değil....Açık sözlü olmak lazım,fakat edepsiz değil... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201313 yıl comment_146566 Do not wait until the conditions are perfect to begin. Beginning makes the conditions perfect. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201313 yıl comment_146921 Az önce TV de konusu geçtiği için yazıyorum... Kadın ve erkek arkadaş olabilir ama arkadaş kalamaz..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201313 yıl comment_146955 Az önce TV de konusu geçtiği için yazıyorum... Kadın ve erkek arkadaş olabilir ama arkadaş kalamaz..... Nasıl yorumlamak istersiniz bunu? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın