Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Focus Titanium için Navigasyon ve Geri Görüş Kamerası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

çok pardon ben MCA olduğunu farketmeyerek cevaplamıştım. Fırsat olursa daha detaylı inceleyebilirim. Ama onlar zaman zaman kendi firmwarelarını yapıp dışarıya vermeyebiliyorlar. Üye olup sorularınızı sorarsanız cevaplarlar, benim bakmamdan daha hızlı olacaktır muhtemelen :) 

İlginiz için teşekkürler lakin rusçam olmadığı gibi ingilizcemde yok. google translte yapıyorum ordada haliyle tarzanca. Yardımcı olursanız hem beni hemde forumdaki diğer haber bekleyenleri memnun edersiniz

ayrıca https://www.drive2.ru/l/7854762/ linkte bazı bilgiler var dosyayı indirdim fakat bizm araçlara uyumlu olurmu ? yüklersek sistemde çökme meydana gelir mi yada bu firmware yüklediğimizde navigasyon seçeneği aktif olur mu?

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 18,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamdullah Erden
    Hamdullah Erden

Merhaba Arkadaşlar, 2 ay önce focus 2015 titanium benzinli 125 beygir otomatik aldım. forum a kayıt olmuştum ancak yeni inceliyorum Bilal Bey in söylediği güncelleme iniyor. Iphone 6 var uma

• Bilal Şentürk
    Bilal Şentürk

evet çökmedi çok şükür sadece yazılım güncellendi. İphone sahipleri için siri desteği gelmiş yazıyordu, lakin benim pek işime yaramadı. çünkü bir iphone'num yok

• benzinli otomatikte yok.

Yanıtlama zamanı:

İlginiz için teşekkürler lakin rusçam olmadığı gibi ingilizcemde yok. google translte yapıyorum ordada haliyle tarzanca. Yardımcı olursanız hem beni hemde forumdaki diğer haber bekleyenleri memnun edersiniz

ayrıca https://www.drive2.ru/l/7854762/ linkte bazı bilgiler var dosyayı indirdim fakat bizm araçlara uyumlu olurmu ? yüklersek sistemde çökme meydana gelir mi yada bu firmware yüklediğimizde navigasyon seçeneği aktif olur mu?

rusça bende de yokta ingilizce translate anlaşılır oluyor genelde. Dediğim gibi fırsat olursa bakacağım.

https://z5h64q92x9.net/proxy_u/ru-en.tr/https/www.drive2.ru/l/7854762/

bu verdiğiniz linkin ingilizceye çevrilmiş hali, belki biri benden önce göz atar. çökme vs her zaman olabilecek şeyler ama düşük ihtimal.

Yanıtlama zamanı:

evet üstadların yardımını bekliyoruz

Yanıtlama zamanı:

yarın risk alıp firmware güncelleyeceğim bakalım navi gelecekmi

Yanıtlama zamanı:

Bilal bey navi sd kart olmadan mı çalışacak acaba tam anlayamadım. sabırsızlıkla bekliyorum saygılarımla.

Yanıtlama zamanı:

Bilal bey navi sd kart olmadan mı çalışacak acaba tam anlayamadım. sabırsızlıkla bekliyorum saygılarımla.

Yazılım + Harita gerekir. Yazılım oem gibi yüklenirse de orjinal kart gerekir.

Ben olsam oem yazılım kurmam, 3.parti kurulmasını araştırırım. 

Yanıtlama zamanı:

Yazılım + Harita gerekir. Yazılım oem gibi yüklenirse de orjinal kart gerekir.

Ben olsam oem yazılım kurmam, 3.parti kurulmasını araştırırım. 

navi sekmesi gelirse servisten orijinal harita için kart satın alırım. Serviste 200 tl civarı Lakin neden oem yazılımı kurmam dediniz onu anlayamadım. Ayrıca 3.parti yazılım derken ne demek istediniz yani hangi yazılımdan?

Yanıtlama zamanı:

navi kart herhalıkarda lazım.opsiyom olarak satın aldığınızda da sd kart gerekli. Navi sekmesi gelsinde sd kart mühim değil. Neticesinde 3000tl navi farkı yerine 200 tl sd kart ile olay çözülür umarım

Orjinali navi sisteminin adres seçimi süper değil, ekran ve haritada mükemmel değil.

Üzerine igo yazılımı ve başarsoft haritası yüklenirse şahane olur.

linlteki firware dosyasının hangi sürümlerde kurulabileceği yazıyor. Focusumdaki sürümde listede yazılı olan 14073 sürümü yani update edilebilir sürümler arasında. Peki size Yakup bey bu firmware ile navigasyon sekmesi gelirmi?

yada bahsetmiş olduğunuz 3.parti yazılımları yükleyebileceğiniz bi yapı mevcut mu?

son olarakta bu şahsi olarak siz olsaydınız bu kumarı oynarmıydınız ? Eğer çokerse bunu garanti kapsamında duzeltebilirmiyiz?

yükleme başladı sonuçtan ve fotoğrafları eklicem.

Yükleme tamamlandı, anlaşılan indirdiğim firmware standart fw sistem güncellendi fakat navi aktif hale değil.

araştırmaya devam

Yanıtlama zamanı:

Sistemin çökmemesi sevindirici.

evet çökmedi çok şükür sadece yazılım güncellendi. İphone sahipleri için siri desteği gelmiş yazıyordu, lakin benim pek işime yaramadı. çünkü bir iphone'num yok :)

Yanıtlama zamanı:

evet çökmedi çok şükür sadece yazılım güncellendi. İphone sahipleri için siri desteği gelmiş yazıyordu, lakin benim pek işime yaramadı. çünkü bir iphone'num yok  :)

Teşekkürler :)

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler :)

Rica ederim. Keşke daha yararlı bilgiler ile gelebilseydim. Konun aktif olduğu rus sitesine üye oldum. Mesajı yazdım umarım dikkate alıp yanıt verirler.

Yanıtlama zamanı:

Bilal bey teşekkürler.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar,

2 ay önce focus 2015 titanium benzinli 125 beygir otomatik aldım. forum a kayıt olmuştum ancak yeni inceliyorum

Bilal Bey in söylediği güncelleme iniyor. Iphone 6 var umarım faydalı olur. Bilal Bey e teşekkürler.

Mesleğim elektronik. Bu gibi bilgisayar tabanlı cihaz ve uygulamalara yabancı değilim. Aldığım focusta navigasyon, geri kamera, ön park sensörleri yok. Bunları zamanla tamamlamayı düşünüyorum. İngilizce biliyorum. Teknik ingilizcem daha iyidir. Yeni bir şeyler keşfedersem burada paylaşırım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.