Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Takası (Focus --> Mondeo)


Deniz Gecgel

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba. Bir konuda ikilemdeyim, 2013 model 25.000 km deki tdci trend hb focus 3 ümü takas etme arifesindeyim. Sizce hangisi mantıklı olur? Yorumlarınızı rica ediyorum. 1- Focus ile kafa kafaya 2011 model makyajlı 1.6 tdci model trend mondeo. Orjinal, 98.000 km de, kazasız. 2- Yaklaşık 8 bin tl farkla 2012 model 2.0 tdci mondeo selective. 80.000 km de. Sol ön çamurluk değişik, kaput ucu boyalı. (Araç bana 56 ya gelecek ama fark vermek zor geliyor) 3 - otur oturduğun yerde seçeneği. :) Siz olsaydınız ne yapardınız?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benzer bir ikilem de biz yaşıyoruz. 2011 tdci trend x focusumuz var, peder bu ara tutturdu mondeo 2 2.0 benzinli alalım diye. Şimdi 2011 model 50.000 km deki bir arabayı satıp 2005-2006 model 100.000'i geçmiş bir araba almak ne kadar mantıklı karar veremiyorum. Biri yeni ama özelliksiz, diğeri eski ama dolu dolu ve bir üst sınıf bir araba. Bunun kararını iyi vermek lazım.

Ben sizin yerinizde olsam, durumunuz da müsait ise 2. seçeneği seçerdim. 2.0 dizel iyidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mondeoyu sırf geniş olması, orta kol dayama, dijital klima ve hız sabitleyici için düşünüyorum ama 98.000 km olması ve garantisi bitmiş olması biraz düşündürüyor. 2.0 selective ise vergiden ve yakıttan ötürü ciddi sorun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Maddiyat sorun değilse 2.0 dizel çok iyidir. Ben çoooook memnunum. Hatta bu arabayı verip üste neredeyse hiç para vermeden yeni Focus alabilirim (ötv indirimi ile) ama 2.0 Mondeo'dan vazgeçemiyorum bu araba başka. Karar sizin ama 2.0 TDCi Selective Mondeo seçim olarak asla sizi pişman etmez. Bu arada 2012 2.0 Selective Mondeo 80k. km. araç nasıl 56bin TL. ye geliyor onuda anlamış değilim pert kayıtlımı yada ağır hasarlı mı bu araba ? Fiyatı çok saçma şekilde ucuz başka birşey olmasın ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.