Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Takası (Focus --> Mondeo)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba. Bir konuda ikilemdeyim, 2013 model 25.000 km deki tdci trend hb focus 3 ümü takas etme arifesindeyim. Sizce hangisi mantıklı olur? Yorumlarınızı rica ediyorum. 1- Focus ile kafa kafaya 2011 model makyajlı 1.6 tdci model trend mondeo. Orjinal, 98.000 km de, kazasız. 2- Yaklaşık 8 bin tl farkla 2012 model 2.0 tdci mondeo selective. 80.000 km de. Sol ön çamurluk değişik, kaput ucu boyalı. (Araç bana 56 ya gelecek ama fark vermek zor geliyor) 3 - otur oturduğun yerde seçeneği. :) Siz olsaydınız ne yapardınız?

Yanıtlama zamanı:

Vergi büyük yük getirir geliriniz iyiyse neden olmasın.

b şıkkı duygusal a şıkkı mantıklı c ise en mantıklısı.

mondeonun çizgileri eskidi 2007 den beri yollarda.titanium focusla takas edin bence

Yanıtlama zamanı:

Benzer bir ikilem de biz yaşıyoruz. 2011 tdci trend x focusumuz var, peder bu ara tutturdu mondeo 2 2.0 benzinli alalım diye. Şimdi 2011 model 50.000 km deki bir arabayı satıp 2005-2006 model 100.000'i geçmiş bir araba almak ne kadar mantıklı karar veremiyorum. Biri yeni ama özelliksiz, diğeri eski ama dolu dolu ve bir üst sınıf bir araba. Bunun kararını iyi vermek lazım.

Ben sizin yerinizde olsam, durumunuz da müsait ise 2. seçeneği seçerdim. 2.0 dizel iyidir.

Yanıtlama zamanı:

Bence illa değişim olacaksa; az km yapmış 2.0 tdci mantıklı seçenek; mantık sadece üst sınıf araç olması ve motor hacmi ile ilgili...

c şıkkı ise genel anlamda mantıklı; 25 Bin km yerine 80-95 Bin km tercih etmezdim...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mondeoyu sırf geniş olması, orta kol dayama, dijital klima ve hız sabitleyici için düşünüyorum ama 98.000 km olması ve garantisi bitmiş olması biraz düşündürüyor. 2.0 selective ise vergiden ve yakıttan ötürü ciddi sorun.

Yanıtlama zamanı:

Titanium makyajsız 3 veya Style makyajlı 3 tavsiyedir. Gerek yok eski arabaya.

+1

Eski arabalardan dili yanmış birisi olarak

Yanıtlama zamanı:

Maddiyat sorun değilse 2.0 dizel çok iyidir. Ben çoooook memnunum. Hatta bu arabayı verip üste neredeyse hiç para vermeden yeni Focus alabilirim (ötv indirimi ile) ama 2.0 Mondeo'dan vazgeçemiyorum bu araba başka. Karar sizin ama 2.0 TDCi Selective Mondeo seçim olarak asla sizi pişman etmez. Bu arada 2012 2.0 Selective Mondeo 80k. km. araç nasıl 56bin TL. ye geliyor onuda anlamış değilim pert kayıtlımı yada ağır hasarlı mı bu araba ? Fiyatı çok saçma şekilde ucuz başka birşey olmasın ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araçta pert kaydı, hasar kaydı v.s yok. Müşteriden takasa alınmış araç. Bizim arkadaşlar bana aldıkları fiyata verecekler. Sadece bir çamurluk ve kaput ucu boyalı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.