Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201114 yıl comment_29915 aracı ilk aldığım zaman kasislerden geçerken arada ön taraftan "cırt" sesi geliyordu pek önemsememiştim. ancak şimdi kasislerden geçerken bu cırt sesi arttı. özellikle ön sağ tyaraftan geliyor. sebebi nedir acaba. henüz 1 ay oldu aracı alalı pek sert kulanmadım da. teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201114 yıl comment_29917 Normalde bu sesi duymayıp şimdi duyuyorsanız servis'e baktrın derim.. Hatalı bir durum var mı anlarız....Cırt sesi felan sürdüğüm araçlarda duymadım diyebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201114 yıl comment_29920 Bence birşey birşeye sürtüyor, umarım yakında yırtıp cart yapmaz Şaka bir yana bence de servis kontrolu talep edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201114 yıl comment_29991 Sesin artmasını beklemeden servise danışın; ayrıca şu günlerde olmasa da çok soğuk havalarda kasis geçişlerinde gıcırtı benzeri bir ses gelmesi normal karşılanabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201114 yıl comment_29992 Ayşe teyzeye sorun cırt sesini duymayın ace kullanın derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201114 yıl comment_29993 Ayşe teyzeye sorun cırt sesini duymayın ace kullanın derim... Ahahahahah Ece kullansak (; --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201114 yıl Yazar comment_29995 ben de pek takmiyordum ama çok artti yarin yapacaklar. Bakalım sorun neymis. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30621 arkadaşlar bende f3 style plus aldım..45 gün oldu son 3-4 gündür ön süspansyonladan ses geliyor özelikle kasislerde bugün servise gittim sorunu bulamadılar iki adet ön süspansyon siparş ettiler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl Yazar comment_30852 viraj çubuklarının takılı olduğu lastiklerden mi ne geliyormuş zamanla geçebilir dediler geçmezse 15000 bakımında değiştireceklermiş benimkileri de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl Yazar comment_38578 arkadaşlar bende f3 style plus aldım..45 gün oldu son 3-4 gündür ön süspansyonladan ses geliyor özelikle kasislerde bugün servise gittim sorunu bulamadılar iki adet ön süspansyon siparş ettiler.... yağmurlu havada ses gelen yer ıslanınca kasislerde sert bile geçilse ses hiç gelmiyor. geçenlerde bunu farkettim. arızanıntespiti için bu bilginin önemli olduğunu düşünüyorum. siz ne yaptınız sorun çözüldü mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl comment_39113 yağmurlu havada ses gelen yer ıslanınca kasislerde sert bile geçilse ses hiç gelmiyor. geçenlerde bunu farkettim. arızanıntespiti için bu bilginin önemli olduğunu düşünüyorum. siz ne yaptınız sorun çözüldü mü? hayır çözüm bulunamadı ses aynı 30 km hız la vurdugunda ses caok net gelıyor hızlı gectıgın zaman cıkmıyor çözüm beklıyorum aylardır müşteri hizmetlerınden de yardım istedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl Yazar comment_39175 ben internette biraz araştırdım sadece ford değil diğer markaların servisleri de henüz kesin bir cevap bulamamışlar. bu bahane değil tabi. ben ilk kez sıfır bir araç aldım ancak türkiyedeki servislerin bu kadar yetersiz ve yedek parçadan bile yoksun bir durumda olduklarını hiç bilmiyordum. hem kolay para kazanıp hem de tembellik etmeleri hiç hoşuma gitmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39947 Bir ara baktım benim arabanında her tarafından ses geliyor, dedim noluyoruz, biraz araştırdım, kendimi sınadım, sorun arabada değil bendeymiş, yani forumda okuduğum yük şurada hata, yok burada sorun iyice paranoyak olmuşum ben, şimdi bakıyorumda neredeyse ses hiç yok. Tabi bu benim için geçerli, sizln adınıza konuşmak istemem, bazı sorunlarla karşılaşılabiliyor tabi, sonuçta kul yapısı, umarım sorun giderilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39951 Benim sol kapıdan tıkırtı sesi geliyor diyordum ya,servisteki eleman sol kapıya küüt diye bir yumruk attı,çıt diye bir ses geldi,sonra kesildi,bir daha da tırıltı falan yok.. .Meğerse plastik parçaların birbirine geçtiği yer tam oturmamış,eleman öyle dedi,genelde plastik aksamda birleşen yerlerdeki yuvalar bazen tam oturtulmadan banttan çıkıyormuş yoğun üretim nedeniyle acele iş hatası yani.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39954 Yanlış yapmış. O gene gevşer.. Ona yumrukl falan değil direk karate figürü sergilemeliydi.. Ceki Çen işi olacak ama.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın