Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Air Süspansiyon

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şöyle bi şey var aracınız normal binek araç olduğu için dedikleri gibi geçrekten araca saplanmış gibi duruyor. Ralli araçlarını görmüşsünüzdür veya arazi araçlarını tekerlerin üzerinde dodik vardır veya tamponun kendisi o şekildedir. ki o araçlar bile o kadar basık değil. Sportif araçlar olmasına rağmen. (bazı zamanlar daha yüksek bile kullandıkları oluyor. Google da low pimp car diye bir aratın (sözüm meclisten dışarı tabi sizle alakası yok bu arabanın lakabı) Genelde siyahi arkadaşlar tarafından tercih edildiği söylenmekte. Sana naçizane tavsiyem arabayı o kadar alçaltma. Bak bizim Sabrinin arabası var focus ona 3,5 yay taktırmıştı. Hatta benim arabayla yan yana koyup fotoğrafını çekmiştik. bulamadım buluşma konularının bi tanesindeydi. gayet hoş duruyodu kendisi de memnundu. Bence yaptırma :) bu paraya daha mantıklı ve hoş değişiklikler yapabilirsin  :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şöyle bi şey var aracınız normal binek araç olduğu için dedikleri gibi geçrekten araca saplanmış gibi duruyor. Ralli araçlarını görmüşsünüzdür veya arazi araçlarını tekerlerin üzerinde dodik vardır veya tamponun kendisi o şekildedir. ki o araçlar bile o kadar basık değil. Sportif araçlar olmasına rağmen. (bazı zamanlar daha yüksek bile kullandıkları oluyor. Google da low pimp car diye bir aratın (sözüm meclisten dışarı tabi sizle alakası yok bu arabanın lakabı) Genelde siyahi arkadaşlar tarafından tercih edildiği söylenmekte. Sana naçizane tavsiyem arabayı o kadar alçaltma. Bak bizim Sabrinin arabası var focus ona 3,5 yay taktırmıştı. Hatta benim arabayla yan yana koyup fotoğrafını çekmiştik. bulamadım buluşma konularının bi tanesindeydi. gayet hoş duruyodu kendisi de memnundu. Bence yaptırma :) bu paraya daha mantıklı ve hoş değişiklikler yapabilirsin :yeah:

Yok aslında ben yaptırmak için bu konuyu açmadım merakım olduğu için sizler ne düşünüyorsunuz onu öğrenmek istiyorum [emoji4]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.