Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fatih Parlak

Üye
  • Toplam İleti

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fatih Parlak tarafından yazılan her şey

  1. Ayni sorun bende de var. Alismakla ilgisi yok bence, geri vites sorunlu. Iki denemeden birinde gecmiyor. Daha dogrusu yerine oturmus gibi hareket ediyor ancak girc sesiyle anliyorsunuz gecmedigini. Serviste duzelecek bir durum mu acaba soran oldu mu?
  2. Anlasildi tamam. Tesekkur ettim.
  3. Can tusu da hiz sabitlemeyi ve sinirlandirmayi iptal icin kullaniliyor, oyle mi?
  4. Neyi yanlis yazmisim, anlamadim. 2015 focus trendx 1.6 benzinli sedan beyaz yeni kasa. Baslikta yaziyor arac. Yok mu bilen ?
  5. Benim aracta on of tusu yok. Lim, yuvarlak isaret, set+, set-, res ve can tuslari var. Bu yuvarlak olan isaret hem acip hem de kapatiyor mu hiz sabitlemeyi ? Kopyala yapistirsiz cevap verecek biri yok mudur ?
  6. Merhaba arkadaslar Basliktaki araci yeni aldim fakat direksiyonun sol altindaki hiz sabitleme tuslarini kullanmayi bilmiyorum, hiz sabitlemek icin ve iptal icin ne yapmam lazim, lim ve yuvarlak isaret ne ise yariyor, bir de radyo ekraninin solunda bluetooth a benzer bi isaret cikiyor, ama bildigim kadariyla trendx te bluetooth yok, simdiden tesekkurler
  7. Merhabalar. 1.6 trendx benzinli duz icin aracin liste fiyati 54500 iken 50000 e anlastik. O zaman fiyat iyi gibiydi ancak 3000 indirim olmus. Ne dersiniz biraz daha indirim alabilir miyiz. Yoksa bu arac icin 50000 iyi midir?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.