Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sinan Erdoğan

Üye
  • Toplam İleti

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sinan Erdoğan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    ford focus
  • Meslek:
    serbest meslek
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

769 profil görüntüleme

Sinan Erdoğan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Selamlar, alternatif olması açısından görüşebileceğiniz birkaç yer paylaşmak istedim. Gümüş Ford Özel Servis, Erol Ford Servisi, Özel Uzman Ford Servisi, Ayhan Otomotiv, Ak Oto - Ford & Volvo, Oto Hilal Ford, Umut Oto Özel Ford Servisi . Kolay gelsın.
  2. aile terbiyesi de bir nevi eğitim oluyor bence hocam. ailenin çocuğu iyi eğitmesi lazım. dediğiniz gibi kırsal kültürü şehire getirince çakışmalar yaşanıyor. adamın savunması "biz hep böyleyiz/biz köyde yıllardır böyle yapıyoruz/bizim oranın adeti böyle"... ulan sizin orada olan sizin orada kalır işte getirme buraya!
  3. cem karaca - sen de başını alıp gitme
  4. Selamlar arkadaşlar Bosch car service'in Pendik'deki şu şubesinde https://kolayoto.com/partner/sancakli-otomotiv-bosch-car-service dışarıdan alınan parçayı kesinlikle takmadıklarını söylemişlerdi bana. Her şubesinde farklı tarza mı sahipler yoksa bilemedim. Bu konuda sıkıntı çıkarmayan bildiğiniz şubesi varsa önerebilir misiniz? Avrupa yakası da olabilir. hatta daha iyi olur , zira artık avrupa yakasında ikamet etmekteyim
  5. Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden lastik bakıyordum http://kolayoto.com/orhan-avcioglu orhan avcıoğlunun önerdiği web sitesi buldum site hakkında bilgisi olan var mı?
  6. Ekonomi yüzde 4 büyürken bütçe gelirinin yüzde 12.1 oranında artırılması, ancak vergi artışı ve zam ile mümkün olabilir. Kısa sürede Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi oranlarında artırım yapılamayacağına göre, yakın günlerde KDV ve ÖTV’de artış olacak. Devlet buna mecburdur. Bilgi; http://www.milliyet.com.tr/kdv-ve-otv-artisi-kapida/ekonomi/ydetay/1955757/default.htm
  7. ikiside yerli malı zaten abi =) yeterki memleketimiz kazansın...
  8. En ucuzu en uygunu ve en yerlisi Lassa snoways..
  9. bu sene bütün şehirlerde geçerli olan bir yasa çıkarttılar. Ticarilerde zorunlu olduğu yazılıyor. ama kar yağışlı havalarda 2 saatte 1 rutin denetlemeler yapılacak. ceza yaptırımı var bagajında zincirin varsa hemen tak uyarısı yoksa ceza kesicekler.
  10. hiç bir sıkıntı yok alıp taktırdığınızda karlı havalarda farkı göreceksiniz. şimdiden hayırlı olsun,
  11. valla lastik tarihine değil ama kar yağışlı havalarda kış lastiği rutin denetimleri olucakmış bu sene daha bir sık tutacaklarmış. trafikte arkadaşım var o söyledi.
  12. Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçların kış lastiği takma zorunluluğu 1 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Kaynak; http://www.sabah.com.tr/ankara/2014/10/16/kis-lastigi-uygulamasi-1-aralikta
  13. yok ya istemiyorum cam filmi falan gerek yok artık zaten yaz için güzel oluyodu ama artık yazında klimayı açınca sıkıntı kalmıyo.
  14. http://karnaval.com/ sezen aksu şarkılarını dinliyorum,
  15. malum yasalar sürekli değişiyor biliyosunuz o yüzden bu konuda ceza yiyen biri olarak size nacizane önerim. fabrikasyon çıkışlı olmadığı sürece arabanıza cam film taktırmak istediğinizde kesinlikle ve kesinlik abi bişey olmaz diye satıcıları dinlemeyin ceza yasasına girmeyecek olan derece hangisiyse onu taktırın yoksa ceza yaptırımı var. boş yere sıkıntıya maal vermeye gerek yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.