Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Başar Ural

Üye
  • Toplam İleti

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Başar Ural tarafından yazılan her şey

  1. Arkadaşlar trendx aracıma krom ızgara ve sis farı takacağım ancak farlar da krom olunca ön taraf kroma boğuluyor. Bu yüzden titaniumlarda olduğu gibi farların içinin siyah olmasını istiyorum. Ancak orjinal siyah far fiyatı bu zevk için pahalı geldi ve 250TL ye far karartma yapılabildiğini öğrendim. Sanırım aradaki tek fark da çerçeve rengi (ledli fardan bahsetmiyorum) Daha önce yapan oldu mu? orjinal farlarımı açtırmak konusunda şüphelerim var çünkü.
  2. Aynı parçayı ben de dizimle çarparak 2 yerden kırdım ve ankara yıldız oto sanayiden çıkma olarak sadece çerçeveyi 90 liraya alıp değiştirdim. Aldığım arkadaş herkes de bu parçayı arıyor dedi ?
  3. Konuyu açtığımdan beri aracı 40 gün daha izledim ve gözlemlerim şu şekilde. 1-Forumda çoğu kişi titremenin motor takozundan kaynaklı olduğunu belirtmiş ancak benim gözlemlerim bu yönde değil. Arabama havalandırmaya takılan mıknatıslı telefon tutacağı aldım ve aracın titreşim şiddetini hergün telefona bakarak kolaylıkla görebiliyorum (bazen yazıları bile okuyamıyorum). Enteresandır -7 derecede arabayı çalıştırıyorum ve titreme neredeyse yok. Ertesi gün hava daha ılık ve motor ısınıyor, trafikte beklerken araç bariz titriyor. Hava soğukken daha az titrediğini farkettim. Sanırım enjektörlerle alakalı bir durum bu. Ya da başka bir şey. Takoz mekanik bir parça hergün farklı davranamaz. Çok fazla emin olmamakla birlikte titreşimin takozdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. En azından benim aracım için. Sorum şu. Enjektörlerin düzgün çalışıp çalışmadığını test edecek bir yöntem var mıdır ? Bir de Ankara’da beni dinleyecek düzgün bir usta arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
  4. Merhaba, yaklaşık 1 ay önce 2017 model 45bin km de 1.6tdci trend x focus aldım. Ve sorunlarım başladı ? sizlere bir kaç sorum olacak. 1) Malum rölanti titremesi ile ilgili, takoz bozulmadan değişim yapamayız dedi ankara otokoç. Sadece titriyor diye değişim yapan oldu mu garantiden ? 2) Yağmur ya da yıkamadan sonra aracın kapı içi kurumuyor. Bugün 3. Gün hala cam açıp indirdiğimde cam ıslak. Gider tıkanıklığı vs başkalarının da başına geldi mi? 3) Bana mı öyle geliyor yoksa bu arabaların radyo antenleri çok mu dandik. Durmadan düzgün çekmeme durumu. Arabam öyle hor kullanılmış bir araç değil neredeyse sıfır gibi hala didik didik ederek satın aldım ancak bu problemler canımı sıkıyor 1.5 yaşında bir araç için. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.