Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Alp Şimşek

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

Alp Şimşek tarafından yazılan her şey

  1. Focus Sedanın Kaputuna siyah balıksırtı karbon yaptırmayı düşünüyorum, Göreniniz var mı nasıl duruyor.
  2. Şaşırarak okudum yapılanların. Şahane.
  3. Selam bunu 2008 collectiona yapabilirmiyiz. Bu ledler bildiğimiz sıradan ledler mi hani metreyle alınan yoksa başka tür mü.
  4. Ben Şuana kadar torpidoyu söktüm ki onu da o arkadaşın yardımıyla yapmıştım, 4 lü soketi de Belen Yalçın arkadaşın yardımıyla buldum. Sadece ISITMA tuşunun olduğu yere o soketi nasıl getirdiniz diye sormuştum sabah ve kendi kendime dedim ki biraz kurcalayım cevap gelene kadar gittim arabaya önce ISITMANIN yanındaki soketi söktüm ve o boşluğa bağlı bir soket olduğunu gördüm yani aslında boş değil bi işe yarayan soket var sonra diğer 3 duşuda söktüm onlarda da bi işe yarayan bağlı soketler gördüm ve sonra aux çıkışı olduğu söylenen 4lü soketi bi şekilde iterek o delikten çıkarmayı başardım sanırım buna gerek kalmayacak düşündüğüm gibi değil basit bir aux dişi uç alıp o boşluğa monte ettikten sonra 4lü soketi oraya getirmektense aux ucunun kablosunu torpidoya getirmeyi düşünüyorum. ama beylikdüzünün en sevmediğim özelliği bu tarz dükkanların olmayışı o yüzden biraz dolaşıp sağda solda gördüğüm dükkanlara uğrayacağım. Artık sanırım tek sorun 4lü soketin 3 kablosunun hangisinin ne olduğunu anlamaya geldi, onuda şöyle gördüm 2 tane farklı renk bir tane siyah renkte kablo var ve aynı kablo grubundan çıkan bir siyah kabloda metal aksama tutturulmuş sanırım o da Belen arkadaşın bahsettiği şase kablo yani zaten şaseye bağlı. Belen bey sizin boş düğmenin arkası boşmuydu? Bende o düğmeden bir soket çıktı. Ve diğer 3 düğmeden de soket çıktı.
  5. Belen bey sizinle aynı araca sahibiz eğer sizinki hala duruyorsa ancak ben aux çıkışını oraya nasıl getirdiğinizi merak ediyorum nereyi söktünüzde o kablo oraya geldi. Bir de 4 lü sokette 3 kablo var 2si aynı biri farklı soketi kesip mi kabloları bağlayacağız yoksa soketli bağlantı varmı piyasada ben bulamadım. Açıklarsanız minnettar olurum. Teşekkürler.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.