Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

A.Coşar

Üye
  • Toplam İleti

    896
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, A.Coşar tarafından oluşturuldu

  1. Bizim araçlardaki somunlar aslında normal paslanan somunların kaplamalı hali. Tabanca ile takıla söküle zaman içinde kaplamaları soyulduğu için şişiyor sanıyoruz. Ben sanayide herhangi bir yedek parça dükkanından kaplamasız alıp, lastikçide komple değiştirtmiştim. Aracı satana kadar 2 yıl sorunsuz kullanmıştım. Sadece satın alırken 3 kuruş fazla verin, paslanmaz olanı alın derim... 

  2. 1 saat önce, Doğukan Özçelik yazdı:

    Merhabalar, sizce komple araca pasta cila yaptırsam bir sorun olur mu ? üzerinde hafif nokta kadar taş değmeleri var beni rahatsız ediyor sonrasında satmak isteyince adam neden pasta cila yaptın der mi ? pasta cila zararlı mı yaralı mı ?

    Ben 2 yılda bir komple boya koruma yaptırıyorum. Hem araç daha temiz duruyor. Bunun satışla olumsuz anlamda ilgisi yok. Aksine daha iyi; arabana gözün gibi bakmış oluyorsun. 

    • Teşekkür 1
  3. 43 dakika önce, Mithat F yazdı:

    sorunum çözüldü arkadaşlar adana'da oto elektrikçi şaban usta göğüsü sökmeden halletti şu anda aracım çok şükür su da eksiltmiyor aracın sağını, solunu kırmadan, bükmeden titiz çalışarak halletti tavsiye ederim.

    Şaban Usta'nın adresini verirsen iyi olur. Benim de bazen ihtiyacım oluyor. Serdar Eryürekli arkadaş da Adana'da iyi ustalar biliyor. Bu Şaban Usta da bir alternatif olsun. 

  4. Kasko 776 TL Güneş Sigorta(Genişletilmiş)Araç fiyatı 52 bin TL iken otomatik olarak bu yıl 62 bin TL ye çıkmış:) Pert mi etsek ne?

    Trafik  565 TL Ethica Sigorta.(Araç Başı Maddi Teminat 36 dan 39 bin TL'ye çıkarıldı bu yıl. Bu nedenle primlerde artış var. Tarife basamak kodu 7 ve Hasarsızlık İndirim yüzdesi 20 olmasına rağmen prim arttı geçen yıla göre.)

  5. Geçen ay F3 aracına 4300 TL orijinal direksiyon kutusu taktırmış biri olarak, tamir, çıkma gibi riskleri almak istemedim. İthal kelimesine takıldım. Zaten hepsi ithal ve bildiğim kadarıyla yan sanayi yok. Tamir görmüş olabilir. Uzak durmak gerek bence. O kadar ucuz olması şüpheli. Not: Sadece kutu mu, yoksa komple set mi? 

    IMG_20190612_083402.jpg

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.