Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Eren Deniz Karaman

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Eren Deniz Karaman tarafından yazılan her şey

  1. Mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. Güncelledim dediğiniz gibi 20 dakika sürdü ve herhangi bir problem çıkmadı. Ana sıfırlama yapmama gerek var mı?
  2. Semih Bey, ben dosyaları çıkarttığımda "DONTINDX.MSA" isimli dosya yok, sadece diğer dosya ve klasör var.
  3. Merhaba Serkan Bey, forumda bir üyenin tavsiyesi üzerine sizi buldum. SYNC 2'den SYNC 3'e geçiş konusunda kendisine yardımda bulunmuşsunuz. Böyle bir imkanımız hala varsa sizden bilgi almak istiyorum, telefon numaranızı yazabilir misiniz?

  4. 2016 focusun ampul tipleri kısa H1 ve uzun H7 midir? Bir de şuan üzerinde bulunan halojen ampullerin yerine aynı soket tipinde led ampul takabilir miyim?
  5. Yanıtlar için teşekkür ederim. Sanırım multimedya sistemini komple çöpe atacağım. Arabama uyumlu sistem önerebilir misiniz peki? Bir tablet gibi kullanabileceğim; google maps, youtube, spotify vs gibi uygulamaları oynatabilecek bir cihaz.
  6. İlginiz için teşekkür ederim. Son olarak sormak istediğim bir şey vardı, konu yeri burası değil biliyorum ama Android Auto uygulamasıyla telefonumu arabama bağlayıp navigasyon kullanmam mümkün mü? Kendim deneme yaptım ama bırakın Android Auto'yu araba telefonu görmedi. Usb takma hatası diye uyarı verdi. Telefon bağlantı şeklini dosya aktarımı olarak değiştirdim fakat sonuç değişmedi. Bağladığım istasyon sağlam oradan daha önce usb bellek ile müzik dinliyordum.
  7. Aracı 2. el aldım birkaç gün oldu. Ruhsatta 2016 model yazıyor, 2017 değil. Fakat Murat Beyin yazdığı linke şase no girince zaten güncel bildirimi alıyorum. Acaba SYNC 2'nin en güncel sürümü kurulu olduğundan ötürü olabilir mi? *Profilimdeki arabam kısmına yanlış yazmışım, düzelttim.
  8. Murat Bey ben şase numaramı yazdığımda yazılımınız zaten güncel diyor. Yazan mesajı ve sync bilgi ekranının görüntüsünü atıyorum. Güncel olduğunu söylemesine rağmen sync 3 arayüzü gibi değil benim ekranım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.