Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

çağlar çetinkaya

Üye
  • Toplam İleti

    2.365
  • Katılım

  • Son ziyaret

Profil Yanıtları, çağlar çetinkaya tarafından oluşturuldu

  1.  

    Cem Abi iyi günler.Abi babama 2.el focus3 tdci manuel yada fiesta 1.0 Eb powershift  alma arefesindeyiz abi sana fiesta 1.0 EB nin özellikle  yakıt tüketimi  ,diğer kullanım özelikleri nasıldır onu soracaktım .Yakıt tüketimi nasıldır abi,sehir içi uzun yol performanslı kullanim vs. özelikle yakıt ile ilgili bilgi verirsen abi sevinirm performans nasıldır aracın teknik veriler değilde gerçek kullanıcı yorumları lazım bana .Birde bu hortum sorunu fiestada da var mı değiştirmek gerekir mi alınca..1.6 focus ecoboostla kıyaslarsak yakıt kaç lt azdır genel olarak ekstra sorularim dışında önemli dikkat edilmesi gereken konularda da bilgi verebilirsin abi.Simdiden teşekkür ederim

    1. çağlar çetinkaya

      çağlar çetinkaya

      Çok teşekkür ederim abi bilgi için çok güzel açıklamışsın ,araç sahibi ilede görüştüm O da tüketim olarak senin dediğine benzer açıklama yaptı sanırım dizel focus 3 daha ekonomik olur ve C segmenti olduğu için onda karar vereceğim fiesta nin otomatik şanzımanı cazip geliyordu focusunda C sınıfı oluşu ve ekonomisi sanırım focusta karar kılacağım.Çok çok teşekkür ederim abi zaman ayırıp bilgilendirdin .Saygılar abi.

    2. (See 1 other reply to this status update)

  2. Selam Yakup kardeş .Kardeş bi aksilik çıkmazsa aracımızı verirsek Salı günü Istanbul dayım.Kadiköy civarında bildiğin veya önerebileceğin bi otoekspertiz var mı aceba?Ben netten EFT otoekspertiz diye bir yer buldum ama belki senin bildiğin iyi bir yer falan vardır diye sorayım dedim.

    1. çağlar çetinkaya

      çağlar çetinkaya

      aracı aldım Yakup ,Bostancı daki senin gönderdiğin linkteki yere gösterdim çokta güzel her ayrıntısına kadar baktılar aracın,Çok teşekkür ederim sana,sağ olasın...

    2. (See 4 other replies to this status update)

  3. Selam Yakup kardeş .Kardeş bi aksilik çıkmazsa aracımızı verirsek Salı günü Istanbul dayım.Kadiköy civarında bildiğin veya önerebileceğin bi otoekspertiz var mı aceba?Ben netten EFT otoekspertiz diye bir yer buldum ama belki senin bildiğin iyi bir yer falan vardır diye sorayım dedim.

  4. Selam Yakup kardeş .Kardeş bi aksilik çıkmazsa aracımızı verirsek Salı günü Istanbul dayım.Kadiköy civarında bildiğin veya önerebileceğin bi otoekspertiz var mı aceba?Ben netten EFT otoekspertiz diye bir yer buldum ama belki senin bildiğin iyi bir yer falan vardır diye sorayım dedim.

    1. çağlar çetinkaya

      çağlar çetinkaya

      tamamdır teşekkür ederim araç focus olsa hiç ekspertize sokmayacağım aslında boya makinesi falanda var bende de.Mevla yüksek  olunca acebalar olmasın ,aklımızda soru işareti kalmasın  diye mecbur ekspertize sokacağım.

    2. (See 4 other replies to this status update)

  5. Jantlarınıza talibim fakat lastikler olmasa olur mu? Lastiklerim yeni, kışlıklarda kullanmak istiyorum tak çıkar maksadıyla. Olur derseniz görüşelim inşallah. Yine de karar sizin. 

    1. çağlar çetinkaya

      çağlar çetinkaya

      Sade jantlar olursa 1000tl olur kargo da bana ait olur...Kargo parasınıda ben öderim.KAPIDA ÖDEMELİ gönderirim

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.