Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Durna

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat Durna tarafından yazılan her şey

  1. Murat Durna

    Yakıt Göstergesi

    Araç 1.6 dizel manuel 2015 hb style focus, 68000 km'de. Yakıt göstergesi ibresi çeyrek depo civarına düştüğünde yol bilgisayarına baktığımda yaklaşık 200 km menzil gösteriyor fakat bu menzil çok çabuk azalıyor. 60-70 km gidince ışık yanıyor ve 60 km menzil gösteriyor. Birde yakıt gösterge ibresi stabil olarak aşağı inmiyor. Belirsiz zamanlarda yakıt almışım gibi yukarı çıkıyor iniyor. Aracın garantisinin bitmesine 1 ay kaldı, servise bu sorunu aktarsam ilgilenmeyeceklerini düşünüyorum. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. Not: forumu araştırdım, bu konu hakkında hiç başlık açılmamış.
  2. 1 araç alırken 1 araç devlete alıyoruz bu kadar bonkör olduğumuz sürece daha çok yüklenecekler araç sahiplerine. Dizel ve LPG ye bu ay içinde zam üstüne zam yapıldı. Benzin zaten maximum seviyede artık zam yapamıyorlar.
  3. Abiler-Arkadaşlar, araç çalışırken akü 9.3 volta kadar düşüyor, normal midir? Araç garantili sizce bu resim ve video ile akü değişimi talep edeyim mi? Volt Değerleri Aşağıdaki gibi; Aracı çalıştırmadan önce:12.2 Volt Çalışma esnasında: 9.3 volt Çalıştıktan 1 dakika sonra 14.1 volt
  4. Yaz mevsiminde 1 Depoda ortalama 7,5 lt. yakıyor. Muğla merkezde sakin kullanım (mecburi), sakin trafik. Sonuç: LPG takmak farz oldu.
  5. Geçmiş olsun. Arka kapı iskeletinde hasar yoksa sac değişimi ile kurtarılabilir, ön kapı sacı doğrultulur. airbag yeniden takılabilir. bu işlemler aracın hasar kaydını baya şişireceği için aracı satarken çok değer kaybı yaşarsınız. karşı taraf suçlu ise değer kaybını mutlaka talep edin.
  6. Servet Bey cevabınız için teşekkür ederim. Öncelikle aracın rölantisinde, vites geçişlerinde, çekişinde hiçbir sıkıntı yok. Yarın sabah çalıştırmadan önce test menüsünden akünün gerilimine bakıcam. Voltu düşük ise elektrik tesisatına baktırırım. Normal görünürse dediğiniz gibi servise yakın bir yere park edip ustaya marş yaptırırım. Bu arada aracımda LPG şimdilik yok.
  7. Merhabalar, aracım 2016 1.6 tTi-Vct Powershift sedan Focus. Araç stop ettikten ortalama 15 saat sonra marş yapıldığında videoda görüldüğü gibi uzun marş yapıyor. Yıllık bakıma gittiğimde servise videoyu izlettim fakat bir çözüm bulamadılar. Aküden şüpheleniyorum ama emin değilim. bu tür bir arıza ile karşılaşan var mı? IMG_2182.MOV
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.