Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kadir Özbaş

Üye
  • Toplam İleti

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kadir Özbaş Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Istanbul
  • Arabam:
    08 A3 Sportback 1.4T Attractio
  • Meslek:
    Torna Tesviye
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

320 profil görüntüleme

Kadir Özbaş's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Yıl 2011.. Pederim karne hediyesi iphone 4 almıştı hb'den. Sorunsuz sıkıntısız şekilde uzun zaman kullandım. 2 yıllık garanti süresinin son 2-3 aylık süreciydi. Distribütör mobitel mi neydi. Bir kaç can sıkıcı ve abartılı problemler ile gittim götürdüm servise. Yaklaşık 1 ay sonra 0 cihaz vermişlerdi. Velhasıl internet alışverişi iyidir hojdur, tavsiye edilir.
  2. Paylaşımınız için teşekkürler. Tüm bu bakımsızlıkların ardından sizin aracınıza yaptığınız toplam bakım maliyetini de paylaşabilir misiniz? --1 dakika sonra eklendi-- Paylaşımınız için teşekkürler..
  3. Yeni nesil turbo benzinli motorlu araçlar içinde aynı şey geçerli midir?
  4. Düzenli bakımlar haricinde sizin özellikle dikkat ettiğiniz ya da dikkat edilmesi gerekilenler nelerdir?
  5. Bahsettiğiniz servis yetkili servis mi? Bilmediğim için soruyorum, yetkili servis ise eğer Otosan haricinde farklı bir tedarikçi ile tedarik edebilir mi?
  6. Yurt dışından tedarik edilecek parçanın büyüklüğü, ağırlığı ve fiyatı değiştiğinde gümrük sıkıntısı olmaz mı? Ya da yurt dışında ki tedarikçilere ne denli güvenebiliriz? İstanbul'da ikamet ediyorum. Start-Stop olayını öğrendiğim iyi oldu. 0ın altına geçmişte ki kadar artık çok düşmüyor, yaz sıcaklıkları endişe verici. Pekala 0ın altına düştüğünde veya 30 derecenin üzerine çıktığında çalışmamasının sebebi nedir? Yani sonuç olarak marşlayacak..
  7. Herkese merhabalar Arkadaş gibi bende bu 1.6 SCTİ EcoBoost Focus düşünüyorum. Öncelikle bu arabayı tercih sebebim beygir gücü ve bütçem dahilinde bu motor seçenekli Focus'un full donanımlı olması. Araştırdığım kadarıyla bu motorun üretimi durdurulmuş. Bursa'da bir arkadaşım hem Volvo hem de Ford'un yetkili servisini yaptığı Arkas Otomotiv'de çalışıyor. Kendisinden rica ettim ve sağolsun ordaki ustalarına sordu. Bursa'dan gelen cevap uzak dursun oldu. Yakıttan dolayıdır diye düşündüm "yedek parça sıkıntısı" cevabını aldım. Hararetle ilgili bir parçadan bahsetmişti ve sırf bu parça için 8-9 ay beklediklerini söyledi. "Pekala bu sorun düzenli bakımı yapılmış bir araçta mı meydana geldi?" sorusunu yönelttiğimde evet cevabı aldım. Bugün de Keleşler Ford'a gittim. Servis kısmında bir danışmana yine 2. el bu motorlu Focus almayı düşündüğümü söyledim. Kendisi galiba pek acemiydi ki emin konuşamadığını sezgiledim. Kendisi bu motorun çok iyi bir motor olduğunu ve yukarıda ki sürenin aksine 2-3 hafta gibi bir süreçten bahsetti yedek parça temini için. Açıkçası bu motorlu Focus'u almak istiyorum. Kendimi soğutmamaya çalışıyorum motora karşı. Ancak herkes gibi emeğimin karşılığı bir miktar para bağlayacağım ve üzülmek istemiyorum. En net bilgiyi bu motorun kullanıcılarından alacağımı umuyorum. Değerli bilgileriniz için teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.