Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burhan Halil

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burhan Halil tarafından yazılan her şey

  1. can bey benim araç har har har diye sallanıyordu, servise gittim garanti bitmeden değiştiler 2017 şanzımanla. 15bin kmdir kullanıyorum artık öyle bir sorun yok. --2 dakika sonra eklendi-- güncelleme; aracın şanzımanı 2017 şanzımanla garantiden bedelsiz değişildi. şu an bir problem yok. yağ gibi akıyor. tek sorun yeni şanzımanın yakıt tüketimi fazla. kapı konusunda ise; kapıyı yerinden söktüm, zaten satın aldığım adam sökmüş önceden bunları yeni keşfettim. soketi bi açtım olmuş yemyeşil oksit. içinde karınca geziyor. lastiği bozduğu için su almış sanırım. neyse bir pimi de kırmış. oksit ve pislikleri WD40 ile temizledim. pimi kırılan kabloyu düz kontak bağladım. kapıda bir sıkıntı yok. şu an o da sorunsuz çalışıyor. otoelektrikçi 250,00 lira istiyordu, ayrıca aracı da bırak 1 gün demişti. ben iki saatte hallettim.
  2. sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ancak benim araç 2015 model 1.6 ti vct. 24binde ikinci el aldım aracı, aldığımdan beri 1-2 arası geçişlerde vuruyordu, titreme yapıyordu, baştan önemsemedim ancak giderek can sıkınca garanti bitmeden olayın kronik olduğunu öğrendiğim için değişim istedim, samsun otokoç sağolsun hemen ilgilendi, 35bin kmde 2017 model şanzıman takıldı. 15bin kmdir kullanıyorum şu an hala canavar gibi çalışıyor.
  3. Gürkan abi focus 2015 sedan var. F1et 14014 clf ve f1et 14240 lef isimli iki kablo lazım

  4. Doğan abi iyi günler senin bi arkadaş varmış oem parça satan. Bana f1et 14240 lef ve f1et 14014 clf isimli iki kablo lazım cevap verirsen sevinirim

    1. Doğan Kurban

      Doğan Kurban

      Ankara Sönmez ford da bulabilirsin.

  5. iyi günler. araç 2015 1.6 tvct powershift... 2. el aldım aracı, 2016 yılında. aldığımdan beri 1. vitesten 2. vitese geçerken genelde araçta benden başka 2 kişi olduğu zamanlarda vuruntu yapıyordu. garanti de ekim ayında bitecek. götürdüm servise söyledim dün, bugün 4-5 bin tl değerindeki kavramının garantiden değişeceğini söylediler. bu tarz bir sorun yaşayan arkadaşlar var ise beklemesinler. esas sormak istediğim meseleye gelirsek; benim aracı alırken katakulliye geldim biraz, sol arka kapıda hafif boya var dediler, meğer kapı dün yapılan incelemeye göre vurukmuş, kapı elektroniği çalışmıyor, soketlerin başları kırıkmış, komple de çürümüş. kapıya gelen tesisatın komple değişeceğini söylediler. fiyat ne dedim gel de yüzyüze konuşalım dediler. sizce servise yaptırayım mı yoksa bu şekilde kullanmaya devam edeyim mi? değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. bir de bilen başına gelen arkadaş var ise fiyat ne aralıktadır?
  6. Servis kaça taktı bunları mustafa bey çok şık hayırlı olsun
  7. Abi yakıt hesabını nasıl yapacaz bilmiyorum... ben araca 24680 kmde iken 29 litre yakıt koydum. Sonra 30 km kaldı dediğinde 24908 kmde 19 ltre daha koydum. Göstergeye göre şu an tam son çeyrekte, km ise 24990.. şimdi ben ne yaktım?
  8. Araç korozyona karşı garantili değil mi? Benim merak ettiğim sürmeden ötürü oluşabilmişse eğer bu pas garanti kapsamına girer mi?
  9. İyi akşamlar. 2015 Trend x 1.6 ti-vct powershift aracımı 8 aralıkta ankarada satın aldım. Sol ön ve arka çamurlukta lokal boya var diye aldım bilerek. Aracın sol arka çamurluk kısmında tam büküm noktasında korozyon var parmak ucu kadar... nasıl bir yol takip etmeliyim? Araç 24972 km'de. 250 km yolu 200 lira yakıtla kat ettim. Şehir içi... Neden bu kadar çok?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.