Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hüseyin Hızır YÜKSEL

Üye
  • Toplam İleti

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hüseyin Hızır YÜKSEL tarafından yazılan her şey

  1. allianz 710 tl sigorta +90 tl yol yardim paketi=800 tl. focus 2006 1.6 tdci cvt ghia.
  2. iyi gunler.Isitma bujileri saglam cikti.selenoit valfi degisti.egr sokuldu ve temizlendi.sorun da hallaldu.
  3. Enjektörlerden geliyormuş.yarin bakilacak insallah.
  4. Herkese iyi aksamlar arkadaslar.Aracimla gecen gun uzun yoldan gelirken arabam gitmek istemedi.Ben bastim o gitmek istemedi.Bu sabah yine ayni seyi yapti ögleden sonra duzeldi.Havalarin soğumasiyla da bazi zamanlar arac iyice isinana kadar şıkırtı sesi gelmeye başlamişti.Bugun özel servise gittim.Araci cihazi bagladik.Kizdirma bujisi,egr valfi problemi çikti.Yarin sabah gelip alacaklar.Ögleden sonraya kadar sürermis islemleri.Tam olarak ne yapildigini ve ne kadar tuttugunu yarin paylasirim insallah.Herkese iyi aksamlar.
  5. Ford sanziman konusunda bence musterisini yeterince kolluyor.Ben sahsen kullandigim aracta iki sefer problem yasadim ve ikisinde de beni hic uzmedi ford.
  6. Degerli forum üyeleri,hepinize saygilar sunarim.2006 model 125 bin km deki focusumda havalarin sağumasiyla sabah motor isinana kadar bir ses oluşmaya başladi.Ses rölantideyken duyulmuyor fakat araç devirlenmeye başlayinca 'tırrr' diye duyuluyor.Isininca ses kesiliyor.Daha önce bu şekilde bir ses duyan ve tecrübe eden var mi?
  7. Arkadaşlar merhaba. Bugün mediamarkt'tan Focusum icin aux girişine bağlanan bluetooth kiti aldım. FiyatI 40 tl. Bir de cift tarafli philips marka aux kablosu aldım. Telefon görüşmesi ve telefondaki muzikleri ve youtube'dan açılan videoları bu kit sayesinde aracın hoparlörlerinden dinleyebiliyorum.66 tl'ye gayet iç gören bir şey oldu. Aracım ghia donanım, Sony ses sistemi ile gayet kaliteli ses alabiliyorum tel ile konuşurken. Tavsiye ederim.
  8. Merceds marka araclar icin eskiden ceviz agacindan yapilan boncuk boncuk seklinde kiliflar vardi cok iyi ise yarardi.
  9. focus 3 te good year denemistim babayadigari mercedeste surekli michelin bir tek sefer 4 tane conti almistim poloda dunlop focus 2 de nokian line denedigim lastikler bunlar.bemce michelin primacy 3 gercekten iyi.
  10. daha once nokian line almistim.simdi michelin primacy 3 e döndüm.bence kesinlikle lastik konusunda michelin den sasilmamali.
  11. arkadaslar iyi geceler.Bugun hem herforda hem de gencler otoya gittim.araci kontrol ettirdim cok sukur bir sikinti yokmus.hepinize desteginizden dolayi tesekkur ederim.
  12. ben klima acikken d konumunda durdugumda bazen arkadan siyah duman attigina sahit oldum.kalkislarda bazen gaza neredeyse kick down moduna kadar basip anca araci hareket ettiriyordum ve bu esnada da siyah duman atiyordu.klimanin bir sikintisi oldugunu ve bunun motoru asiri yordugu dusuncesine kapildim.cunku bu olaylar klima acikken oluyordu sadece.bugun oylesine bi ustanin yaninkeyden bu durumdayken bahsettim.o da masallah bir acti agzini enjektor kecesinden yag kaciyor turbo ölmüs partikul dolmus vs vs bu arada bostancida gencler diye bir servis ve atasehirde herford diye bir servis buldum.yarin bu ikisine bakicam.fikir sahipleri fikir beyan ederse sevinirim.
  13. aracimda ani yuklenmeler veya zor kalkislar disinda duman soz konusu degil.yalniz bugun ben de baktim ve elimle kontrol ettim turbodan cikip hava filtresi muhafazasina giden siyah borunun ici yag kapli.2 bin kmlik hava filtresi de siyahlasmis yer yer.
  14. yetkili servise sordum ama garrett marka turbo 1400 tl 3500+kdv servise anlattigimda problemimi turbo degisiminin 3500+kdv oldugunu soyledi.turbo parcacilarda 1400 tl.bu durumda servisi pek istemiyorum tabiki.
  15. sevgili arkadaslar, aracimda turbo problemi bas gosterdi.2006 mk2 tdci.Turbodan hava filtresine yağ basiyor arac.turbomun degismesi lazimmis.Lutfen bilen bir arkadas bana anadolu yakasinda isini hakkiyla yapan bir usta onerebilir mi?simdiden cok tesekkurler.
  16. klima problemi diye geldim fakat tamirci bulmadik kusur birakmadi.turbodan hava filtresine giden hortumlari söktü.icinde yaglanma vardi.iki bin km olmasina ragmen hava filtresinde biraz yag vardi.turbon gitmis partikul dolu havayi olcen kisim yaglanmis vs.ne yapacagimi bilemedim.
  17. Arkadaşlar iyi gunler.cvt sanzimanli dizel araca sahibim.Aracimin klimasinda tam olarak belirleyemedigim bir problem var.Klimami aciyorum.devreye giriyor sogutmasindan da genel olarak memnunum.yalniz soyle bir problem var.Fan devreye giriyor ve asiri sesli calisiyor.aracimin butun gucunu somuruyor.kirmizi isikta falan beklerken fandan bir doldur bosalt yapar gibi ugultu geliyor.kalkislarda cok zorlaniyor ve siyah bir duman bulutu atarak kalkiyor.normal giderken vs siyah duman atma soz konusu degil.klima radyatorum tikanmis mi degismesi gerekiyor.bu arada tatil dolayisiyla istanbuldayim.maltepe ve civarinda gitmemi onerebileceginiz bir usta var mi?herkese cok tesekkur ederim.
  18. tamam benimki ilk focus 2 lerden tescil tarihi 2005 model yili 2006.biz bunu boyle mi seveceğiz yani:(
  19. Arkadaşlar iyi günler herkese.2006 model focus ghia donanima sahip bir aracim var.Araçla ilgili kafama takilan nokta şu: Aracimin silecek durumunu otomatiğe aldigim zaman her kontak açmam da silecekler bir kere kalkip iniyor.Bu normal mi?Fikir sahibi arkadşlara şimdiden tesekkur ediyorum.
  20. liqui moly marka yaği ilk defa mercedes forumunda duydum.Sonra biraz arastirdim ve hakkinda hic olumsuz bir sey duymadim.bu nedenle dusundum.fakat siparis asamasinda iken karar degistirip mobil ismarladim.
  21. bmw ye de sanziman ureten zf firmasinun yaptigi 7 ileri cvt sanziman evet.
  22. Gecen gece sahura yakin yola ciktim. Arabam agzina kadar yuklu idi.Bilen bilir belen gecidini canavar gibi tirmanirken(canavar diyorum cunku klima acik ve manuel modda aracin cigerini soke soke cikiyorum)birden bire bir ses ve kirmizi ikaz lambasi:yuksek motor sicakligi.hararet ibresine baktim ki tam 120 nin sonunda.aracin bakimlarini aksatmadigim icin suyu falan hic kontrol etmem.sasirdim tabi niye boyle oldu falan diye dusundum.cok mu zorladim diye icimden gecirdim.Neyse cektim saga stop ettim motoru.10 dk bekledim 90 a dustu hararet.tabi bu arada kaputu acmistim ne bir su kaynatma ne bir sey.dondum yoldan 7. viteste rahat rahat eve geldim. Bu arada en ufak rampada hararet yukseliyor duzlukte tekrar dusuyordu.servise gittim sabah baktilar sorun termostatta cikti.arabam yuklu yolculuk hazirligi oldugu icin servisteki sirayi beklemedim.sanayide 80 tl termostat 40 tl antifiriz ve el emegi vererk halllettim. boyle bir durumla karsilasacak arkadaslarin dikkatine.
  23. auto king genel olarak gecersiz bir firma.aracimi bir kere biraktim birakmaz olaydim.Hatay subesi auto king tam bir rezalet
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.