Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yusuf Çelik

Üye
  • Toplam İleti

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yusuf Çelik Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İzmir
  • Arabam:
    2004 focus collection
  • Meslek:
    Serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Yusuf Çelik's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Benim 2004 focus collection var tam depo 30 lt alıyo 65 tl kadar onunlada 320 km yol yaptım şehirici uzunyol karışık 20 krş falan yaktı şuanda samsuna geldim izmirden 1018km burayada 16 krş yaktı km de ama ben tum filtreleri degiştirdim gaz ayarını yaptırdm sana tavsiyem filtreleri degiştir yakıtı çok etkiliyor.
  2. Arkadaşlar arabamın gerekli bakımlarını yaptırdım motor ışıgıda söndü ford servisine gittim lpg takılı oldugu icin motor ikaz yanıyomuş onuda söndürduler suan çok sukur araç iyi sıkıntısı yok yakıtta gayet düşük şehirıci 20 krş cıvarı yakıyo çok memnunum arabadan.
  3. Dogru sende haklısın ama biyerini kapatsan biyerinden açıyo forumda gordugum kadarıyla bu var. Usta dogru gazı bulmamı ve hep aynı gazı almamı soyledi mesela başka bi konuda biri yazmış shell den gaz aldm ışık söndü diye bende ordan alıp denicem gazda kurşun olmadıgı icin motor devamlı yakıt hatası veriyo sanırım.
  4. Bugun castrol magnatec 4.5lt 10×40 koydurdum usta focusların yag yakma sorun çok fazla yaşadıgını ve 10luk yagın motora daha iyi gelecegini soyledi
  5. Arkadaşlar bugun atıker servisine gittm filtrelerini,kalibrasyonu, gaz ayarını vs yenilettim. Motor ikazı bendede yanıyor bu sorunun benzinde olan kurşunun motorda ayrışıp oyle yandıgını ancak lpg de kurşun olmadıgı icin motor bu durumu anormal karşılayıp ikaz lambasını yaktıgını soyledi . Tavsiyesi ise dogru gazı bulup hep aynı gazı kullanmak oldugunu sòyledi o zaman ikaz sönebilirmiş.
  6. Motor ikaz ışıgının yanması benim için önemli degil araç performansı iyi yeni aldıgm icin en ufak şeylere takılıyorum ama alışcaz artık lpg uzun yıllar 100de100 verim almak mumkun degil hep dizel surdum lpg ye alışmam zor olcak sanırım.
  7. Bugun aracı ustaya goturdum yag ışigı degil motor ısıgı yani solda en alttaki lamba oda lpg oldugundan dolayı motor yabancı yakıt oldugundan ikaz veriyomuş herhangi bir sorunu yokmus. Tum filtreleri ve ayarlarını yaptırdım ancak soyle bi durum var araç 4.vitesten sonra gaza basmaya devam edince hafif titreme geliyo araca gazdan ayagımı biraz kaldirınca kesiliyo yada hız 120yi falan gecince kesiliyo lpg li focuslarda boyle bi durum varmıdır yada farklı bir arızamı yaşıyorum.
  8. Tupun markası atıker yakınlarda atıker servisi vardı oraya kontrole goturmem benim icin iyi olur sanırım.
  9. Selam arkadaşlar, aracı yeni aldım birkaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. 1. Yag gosterge lambası yanıyo sordugumda lpg takılınca boyle oldugunu araçta yag eksiltme olmadıgını soyledi (yag kontrol ettim normal) focuslarda boyle bi sorun varmıdır? 2. Benzin gostergesi ortada takılı durumda bu sorunu kime gosterebilirim masrafı nedir? 3. Lpg iken araç ilk çalıştırdıgımda tam 1000devirde duruyo ibre ancak kullanıp bırakcagm zaman vites boşta iken 1000altına duşuyo inip çıkiyo sorun nedir? 4. Lpg gosterge işıklarıda arızali sanırım yakıt aldım gosterge yine 1.ışık yanıyo bu nedirdir? Cevabınız için şimdiden teşekkurler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.