Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Lpg/Yakıt hakkında bir soru


Turgay ACAR

Soru

Arkadaşlar merhabalar;

benim aklıma takılan bir durum var. 

Aracı yeni aldım bakımlarını falan yaptırmadım. bunu ilk olarak belirtmek isterim. Yakıt sarfiyatı konusunda bir sorum olacaktı.

aracı ilek aldığım gün LPG fulledim. 45LT yaklaşık 80TL kadar gaz aldı. araçla gezmeye başladım. 400 KM kadar gittim  aynı istasyondan tekrar gaz aldım. 50TL lik gaz aldı. yine fulledim. şimdi gezdim 270 KM yol gittim gaz bitti. Bakımları yapılmadığı için bir anormallik olabilir. net bilmiyorum aracında huyunu suyunu.

Normal koşullarda LPG ile kullanan arkadaşlar sarfiyat konusunda bilgi verebilirler ise memnun olurum. Tam depo ile ne kadar KM gidiliyor KM de ne kadar yakıyor gibi.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 4 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

45 lt ile 400 km gitmişsiniz, normal. 2. yazdığınızda 50 tl lik demişsiniz, doğru yazdıysanız yani TL ile LT karışmadıysa yaklaşık 25 lt yakıt alınmıştır. 25 lt yakıt ile 270 km gittiyseniz çok iyi. Ama 50 lt ile 270 km gittiyseniz Camaro'nuz hayırlı olsun :) 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benim 2004 focus collection var tam depo 30 lt alıyo 65 tl kadar onunlada 320 km yol yaptım şehirici uzunyol karışık 20 krş falan yaktı şuanda samsuna geldim izmirden 1018km burayada 16 krş yaktı km de ama ben tum filtreleri degiştirdim gaz ayarını yaptırdm sana tavsiyem filtreleri degiştir yakıtı çok etkiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.