Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Kerem B.

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Kerem B., Mertol Kip'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Otomobil Sohbetleri
    Dizeldeki hızım, tempom neyse elektriklide de o. Hiç menzil sıkıntım olmadı şu ana kadar. Az yaksın diye sinekten yağ çıkarmaya çalışıp hayatı kaçırmaya gerek yok. 😀
  2. 3 defa basarak deneyin bir de. Temassızlık vb bir sebeple basmalardan birini algılamıyor olabilir. 2016 modelde benzer durumu ara sıra yaşıyordum.
  3. Elektrik fiyat tarifesi üzerinden değerlendirince evde ac şarj imkanı olan dışarıda şarja göre hrr zaman daha makul maliyetle şarj dolduracak. 3kw da olsa 22kw da olsa evden şarj imkanı olması güzel. Sadece maliyet değil konfor yönünden de güzel. Bedava ya da kampanyalı şarj imkanı da sürekli olmayacağı için şartlar müsaitse evden şarj yatırımını erken yapmak amortisman süresini öne çeker.
  4. Ben de ya 13A (~2,9kw) ya da trifaze altyapı ile 11/22kw (hangisi destekleniyorsa) şarj yapılması taraftarıyım. Juice booster 2 aldım ama evden şarj yapamıyorum. Sitede 4. katta evim. Yine de bulunsun şarj cihazı diye aldım. Yaklaşık 500kw bedava şarj hakkım var. Bedavalar bitsin de sitede altyapı kurmak fizıbıl olur mu olmaz mı bakacağım.
  5. Togg hariç diyelim. 😄 Kendimi eskinin 2.0 benzinli otomobil kullanıcısı gibi hissediyorum.
  6. Kazasız belasız. Şimdi kullandığım arabadaki her eksik donanımda bu Focus aklıma geliyor. 😄
  7. Kerem B., Semih O.'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Ford Dünyasından Haberler
    Karavanın boyutuna, ağırlığına göre değişir yazacaktım ama 750kg altı olarak tabir edilen karavanlardan düşündüğünüzü yazmışsınız. Öncelikle gerçek hayatta temel yeterlilikleri sağlayıp 750kg altı olacak karavan yok. (var da, sizin düşündüğünüz marka model o değildir, o bir hayli pahalı ve fiyat/fayda oranı iyi değil çünkü) 750kg altı tabiriyle alacağınız karavan 1000kg civarını geçmediği sürece çok rahat çekersiniz. Cenk bey de yazmış, arabanın teknik limiti olan ağırlığa yaklaştıkça sorun yaşama ihtimaliniz artar. Sıkı bakım ve takip gerekir.
  8. Kerem B., Semih O.'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Ford Dünyasından Haberler
    Keşke karavanı satmasaymışım. 😁
  9. Kerem B., Semih O.'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Ford Dünyasından Haberler
    Yayınlandığı vakit, çocukluğumda beni çok heyecanlandıran; şimdiyse hüzünlendiren reklamını da ekleyeyim buraya.
  10. 3200 oldu bile 😄 Bugün de 600km civarı eklenecek. Evden şarj imkanı olsa tadından yenmez.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.