Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

mithat tuğrul

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

mithat tuğrul tarafından yazılan her şey

  1. Yakup bey in paylaştığı sitedeki gibi bir kil yeterli. Cam cilası içinde autogylm cam cilası kullanıyorum ben.
  2. Kil uygulayın, bendede aynı sorun olmuştu. Uygulanışıda basit, bulaşık deterjanını sulandırıp fıs fısa koyun. Fus fısla camı kaygan hale getirin, sonra kili pide gibi yuvarlak yapıp uygulayın. Sonrada yıkayın. Kireçli su kulllanmamaya çalışın.
  3. O zaman şöyle söyleyeyim. Kablolardaki kırıklıktan kaynaklı yanmıyormuş. Büyük ihtimal ordan hasar almış önceden. Bu kabloyu değiştirdim, çözüldü. (balastta ucu yeşil olan kablo) Ben aracı uygun fiyata tanıdıgımdan aldığım için sağına soluna baktırmadım hiç.
  4. Balastla-d3s ampule baglanti saglayan kablo varya, bu kablonun ampule bağlanan kısmı yeşil renkte, o kısımda kırıklık vardı. Daha önce biri açıp bakmış yada tamir için sökülmüş. Bu günde balastları yer değiştirip deneyeceğim eğer onlarda sorun yoksa o zaman içten gelen kablolarda bir arıza var.
  5. Xenon farlar orjinal. Yani fabrika çıkışlı. Eğer yanlış hatırlamıyorsam sizin dediğiniz gibi kasaya vidalı. Benim kısa far arızasını sürekli vermiyor. Mesela yolda gidiyoruz 1-2 çukara girip sarsılırsa hemen kısa far ampul arızası diyor. Otomatikte kullanıyorum far ayarını. Bu arızayı verince anahtarından kapalı konuma yada kısa far kısmına getirip tekrar otomatiğe getirince yanıyor sol farım.
  6. Ampülle balastı birbirine bağlayan, dışı gri ucu turuncu olan kablo.onuda değiştirdim d3 s ampul takımı aldım gene aynı arızayı veriyor. O kabloları mı yer değiştireyim?
  7. Selamlar arkadaşlar. Focus 3 titanium x xenon mercekli far, kısa far ampül arızası veriyor aracım sürekli. Sol merceğim biraz yanıyor sonra uyarı verip sönüyor. Balast a bağlanan kablo kırıktı değiştirdim düzelmedi, yeni d3s ampul aldım taktım gene düzelmedi. Sizce balastta mı sorun var?
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.