Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Camdaki Su (veya Kireç) Lekeleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selam, arabamın neredeyse tüm camlarında su lekeleri mevcut. Benden önce kullanan fiskiye altında mı bıraktı? kuyu suyu ile mi yıkadı? bilemiyorum ama ne limon ile ne de sirke ile çıkaramadım. Daha doğrusu leke çıkıyor gibi oluyor, ama kuruduğunda tekrar aynı yerinde beliriyor. Uygulama veya ürün önerisi olan var mı?

Belli bir açıda belirdiği için fotoğraf ekleyemedim ama en yakın foto bu olabilir.

waterspotb4.jpg

Tamer S. tarafından düzenlendi
imla

Yanıtlama zamanı:

Kil uygulayın, bendede aynı sorun olmuştu. Uygulanışıda basit, bulaşık deterjanını sulandırıp fıs fısa koyun. Fus fısla camı kaygan hale getirin, sonra kili pide gibi yuvarlak yapıp uygulayın. Sonrada yıkayın. Kireçli su kulllanmamaya çalışın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kil çizmesin üstad? leke den sonra bi de çizikle uğraşmayalım? Bir de kili nerden tedarik ettiniz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hepsiburada da Sonax ın cam temizliği ve cila ürünlerini buldum ama yorumlar çok muallak. Kilde 40 TL imiş. Gebze sonax (eski bayisi) ile görüştüm. 80 TL ye tüm camları hallederiz dediler. Bi orayı deniycem, ne de olsa profesyonel... Sonucu yazarım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar bugün aracın cam temizliği yapıldı. Fotoları yükledim, cam cilası ve kil ile çıktı.
a286b56e76fa1bcdb32d8ee403df6a38.jpg
716d3a4e33061485039baa6abb23503f.jpg6c86bb28da2a7a80a0d51061785d5bb5.jpg

5ecead81c0618fbdbf2ba66245601e96.jpg

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey in paylaştığı sitedeki gibi bir kil yeterli. Cam cilası içinde autogylm cam cilası kullanıyorum ben.

Yanıtlama zamanı:
Yakup bey in paylaştığı sitedeki gibi bir kil yeterli. Cam cilası içinde autogylm cam cilası kullanıyorum ben.

N11 deki kilin yorumlarına baktım pek iyi değil diyorlar siz bu killemi hallettiniz yoksa farklı bir markanınmıydı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.