Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29593 Geçtiğimiz günlerde ABD Las Vegas'ta yapılan SEMA modifiye araç fuarında en azından Amerikalıların Mk.3 modifiyesine el atmaya başladıkları görülüyor. Hatta S2000 standardına yakın ralli ve tur aracı prototipleri bile hazırlanmaya başlamış gibi buna pek bir sevindim. çoğu benim zevkime göre fazla Amerikanvari ve maymun olmuş görünümde ise de ilham verebilir, göz atın bakalım ne diyeceksiniz. Resimler: http://www.motortren...s/photo_01.html Makale: http://www.motortren...012_ford_focus/ Mesela bu Bora'nın menşur şeker kırmızısına rakip olabilir (zor ya neyse) Kasım 9, 201114 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29596 Mesela bu Bora'nın menşur şeker kırmızısına rakip olabilir (zor ya neyse) Şu laf bitirdi beni harika valla :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29597 Almanlar çoktan yaptı canım.. Sitede mevcut --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl Yazar comment_29598 Sedan severlere de bu var: Alçaltma alçaltma diye tutturanlara da bu iyi bir örnek !? (Plakaya pek takılmayın, benim eserimdeğil) Kasım 9, 201114 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl Yazar comment_29599 Almanlar çoktan yaptı canım.. Sitede mevcut Neyi yaptı? Bunu mu yoksa (ki o da Amerikan yapımı) Nerede var bakayım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29602 Şöyle ufak dokunuş yapan şirketler oldu.. Bu 1 tanesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl Yazar comment_29614 Loder'i unutmuşum, o zaman bir zahmet başlığı "ilk" değil de "bazı denemeler" diye değiştirelim... Aslında herkeş şu anda aracı tartmakla meşgul. Bir iki boya ve fiber oyunu dışında elle tutulur bir şey yok. Hele bir ST çıksın modifiye piyasası canlanır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29616 Aynen öyle Zaten ona da az kaldı... özellikle sizin araca ST Bİ-XENON ları takalım..Sürmeli içleri ...X gibi açık renk değil...Ben ilk siyahları beğenmiştim..Bi baktık ki ford oyuna getirdi bizi..Sürmeliyi ST'de sundu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl Yazar comment_29622 Bu mudur? Budur da o kaputtaki aralık ne öyle???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29623 Siyah farın nesini seversiniz bilmemki...Varmı ışıl ışıl yanan Bİ-XENON far gibisi ya...Bu arada Cem abimiz iltifat etmiş,o ilk baştaki şeker kırmızı modifiye benim arabayı ezer geçer, Allahtanki ben modifiyeli arabadan nefret ederim...Ben orjinalciyim,hiçbir şey orjinal arabanın yerini tutamaz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29624 Budur evet.. Prototip carrrrr okadar olur Bariz yamuk Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201114 yıl comment_30161 Yeni Focus ST nin ön tasarımın hiç beğenmiyorum. Nerde o eski ST ler. Kasım 12, 201114 yıl ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201114 yıl Yazar comment_30180 Bir tür "kurbağa ağzı" etkisi var gerçekten ama benim için rahatsız edici değil. Hatta sis farlarının konumlanması ve panjur yapısının normal Focus'da da bu şekilde makyajlanmasından yanayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201114 yıl comment_30189 Aerodinamik özellikler açısından diyorsanız tabi, bu tasarım daha aerodinamik, Fakat görsellik olarak güncel ön tasarım daha karizmatik geliyor bana. Tabi zevkler farklı olabilir. Focus 3 teki sis farlarının konumlandırılması bana Megane II RS i hatırlatıyor ki ben o aracın ön görüşünü çok beğenmişimdir hep. Bu durumdan bir sıkıntı duymuyorum. Panjura da alıştım galiba, eskiden olsa başında durur yarım saat, bir saat izlerdim arabayı, (Europa'yı aldığımızda izliyordum, kaynak bizzat kendim yani ) şimdi dışarıda duruyor. İnanın arka kapılarda twiter varmı yok mu dün gece arabanın 6 hoparlörlü olduğunu öğrenince gidip baktım meraktan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201214 yıl comment_50210 Gri Turuncu görünümlü araç süper olmuş ama F3 lere dış modifiye fazla gitmiyor çünkü fabrikasyon çıkışı şekil itibariyle can alıcı, sadece renk katılarak ufak tefek dış modifiye yapılablir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın