Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295394 arkadaşlar focus 2 holojen farlarını xenon yaptım ancak direksiyonu sağa çevirince farların dönmesiyle sağ far sönüyor acaba sebebi nedir tahminleriniz veya tecrübeleriniz var mı ? Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295395 Merecekli farmiydi yaptığınız farlar değilse eğer kimse yorum yapmaz bence Sökün ve milleti kör etmeyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295405 Evet mercekli far kimseyi kör etmiyoruz merak etmeyin sürüşe duyarlı adaptif far normal de far yanıyor sıkıntı yok bi kaç saniye geçiyor veya direksiyonu çeviriyorum hemen sönüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295470 Tekrar far anahtarını kapatıp açıyorum yanıyor sonra bikaç saniye sonra tekrar sönüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295473 kısa devre vardır, merceği hareket ettiren mekanizma kontak'a neden oluyordur. (bkn.muhtemel kötü işçilik) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295504 Tam olarak öyle yazmadiginiz için sordum ben de . Neyse Focus 2 lerde direksiyon elektrik destekli miydi belki ondan kaynaklanıyor olabilir ya da Balast kontrolü yapın haricinde montaj hatası olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl Yazar comment_295508 Direksiyonda elektirik desteği filan yok ancak dediğiniz gibi bana da kısa devre yapıyor gibi geliyor başka tecrubesi olan arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201511 yıl comment_295519 Direksiyonda elektirik desteği filan yok ancak dediğiniz gibi bana da kısa devre yapıyor gibi geliyor başka tecrubesi olan arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum Focus 2lerde elektrik destekli direksiyon var onu diyorlar. Yani direk düz mekanik hidrolik değil. Sağ tarafın kablolamasi kısa gelmiş bile olabilir temassızlık vardır siz sağa çevirince oynuyordur yerinden ? Siz taktiysaniz tekrar bir sök-tak işe yarayabilir. Veya yapabiliyorsaniz sağ sol ampulün yerini değiştirin bakalim sorun ampulde mi yoksa yuvada mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201511 yıl comment_295529 Focus 2lerde elektrik destekli direksiyon var onu diyorlar. Yani direk düz mekanik hidrolik değil. Sadece dizel'de. Arkadaş profili yine eksik girenlerden maalesef. Şunları keyfen istemiyoruz ama işte bazen yapacak bir şey kalmıyor Bebek güzel ağlayamıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201511 yıl comment_295535 Sadece dizel'de. Arkadaş profili yine eksik girenlerden maalesef. Şunları keyfen istemiyoruz ama işte bazen yapacak bir şey kalmıyor Bebek güzel ağlayamıyor Tufaya geldik Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201511 yıl comment_295561 Xenon kablosu kısa kalıyor.Kablo muhtemel koptu kopacak durumdadır.Söktüğünüzde kabloyu bi çekin elinizde kalıcak yeni ampulü aldığınızda farın içinde kalan kabloyu uzun tutarsanız problem kalmaz.Ben 6-7 tane xenon ampulü değiştirdim çözene kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201511 yıl Yazar comment_299094 Cihan kardeşim söylediğinde kesinlikle haklısın ampulun tekini sökerken direk elimde kaldı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın