Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201511 yıl Yazar comment_299761 Arabamı "problem olmaz kullanabilirsiniz" tavsiyelerine rağmen 3 gün boyunca yatırdım 4.gün çağırdılar gittim Bendeki artık nasıl bir şans ise artık yeni gelen şarj dinamosuda bozuk çıktı bir tane daha istediler bende aracı serviste bıraktım ertesi gün servis müdürü beni arayıp motor kontrol ünitesinin şarj dinamosu yüzünden yandığını garanti kapsamında ikisinin değişeceğini ancak cuma günü (bugün) aracı alabileceğimi söyledi Çaresiz kabul ettim Velhasıl bugün gidip aracı aldım motor sadece şarj dinamosu için 380 tl para ödedim (garantiyi 2 sene uzatmıştım) araca binip eve geldim titreme problemi azalmış olmakla birlikte devam ediyor diğer dikkatimi çeken bir konuda yol bilgisayarı depodaki yakıta göre menzili nerdeyse %50 fazla gösterip yaklaşık 400 m de 1 km menzil düşürüyor ben o kadar çok bunalmıştımki arabayı tekrar götürmeye erindim servis sorumlusunu arayıp durumu bildirdim "hocam bir kaç gün kullanın düzelmezse hallederiz" dediler Velhasıl durum bundan ibaret Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201511 yıl comment_299795 380 lira yuksek degil mi? Nasil bir dinamo bu? Yoksa ikisi beraber mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201511 yıl comment_299805 Şarj Dinamosu : 1,400TL+KDV (yaklaşık...kesin fiyat için ViN lazım) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201511 yıl Yazar comment_299904 Dinamo fiyatı olarak verdiler malum ek garanti süresi kapsamında olduğu için %20 veriyoruz ki buna göre fiyat 1900 tl oluyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın