Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl Yazar comment_36983 Enteresan bir durum aynı model bazı araçlarda varmıdır benmi yanlış biliyorum ...? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl Yazar comment_36985 Comfort diye gecen modellerdemı yok acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37013 boşver olmasın o düğmeler gece eziyet.sırf ford için kabartılı nokta okuma teknikleri alacağım ya.insan cruise controle bi ışık koyar arkadaş.nokta çıkıntılarını takip ediyorum resmen Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37016 Ezbere kullanıyorum; sizde alışınca hiç bakmıycaksınız düğmelere. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37017 Comfortlarda ve Trendlerin hiç birinde Cruize control yoktur . Sadece Tredlerin Stil donanımlarında mevcut. Uzun yolda büyük kolaylık ve rahatlık heleki otobanlarda. Önceden Gaz pedalına devamlı basmaktan ayağıma kramplar girerdi , geçenlerde istanbula gidip gelirken otabanda devamlı kullandım. İşte konfor ve rahatlık budur dedim. Hızı ayarla 115 Km vitesi at 5 e al sana otobüs rahatlığı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37018 evet uzun yolda çok rahat oluyor; izmir aydın otobanını hiç CC den çıkmadan tamamlamanız mümkün Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37041 Comfort diye gecen modellerdemı yok acaba ? öncelikle şunu söyleğim aracınız comfort değil,aracınızın 115 ps lik trend Aralık 16, 201114 yıl Kasım Çınar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37050 Comfortlarda ve Trendlerin hiç birinde Cruize control yoktur . Sadece Tredlerin Stil donanımlarında mevcut. Uzun yolda büyük kolaylık ve rahatlık heleki otobanlarda. Önceden Gaz pedalına devamlı basmaktan ayağıma kramplar girerdi , geçenlerde istanbula gidip gelirken otabanda devamlı kullandım. İşte konfor ve rahatlık budur dedim. Hızı ayarla 115 Km vitesi at 5 e al sana otobüs rahatlığı. comfortların tamamında hız sabitleyici vardır,focuslarda sadece trend donanımında hız sabitleyici yoktur,comfort donanımı ukranya için üretilen bi modeldir , ilk olarak 2009 yılında Ötv indirimi ile satışların patlaması sonucu talebe yetişemeyen otosan tarafından ülkemize getirilmiştir.2009 yılında gelen comfortlarda şuankilerden farlı olarak dijital klima,yağmur ve far sensÖrü,gece kendiliğinden kararan dikiz aynası standart donanım idi 2010 yılından itibaren bu donanımları kaldırdılar,comfortların tamamı 100 pslik motora sahiptir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37149 Teknik özelliklerini koyacaktım sayfa yapısı değişik olunca sildim.Ben alırken inceledim Trend gibi boş donanımdı.Hatta baktığımın arka kapı camları manueldi. Birde 100 Bg olunca hiç yanaşmadım. Aralık 16, 201114 yıl Mevlüt Aksoy tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201114 yıl comment_37216 Teknik özelliklerini koyacaktım sayfa yapısı değişik olunca sildim.Ben alırken inceledim Trend gibi boş donanımdı.Hatta baktığımın arka kapı camları manueldi. Birde 100 Bg olunca hiç yanaşmadım. sanırım otasan bana kıyak geçmiş ve comfort aracıma hız sabitleyici koymuş 100 pslik focus 4000 devirde 150 tork üretir,115 pslik focus ise 4000 devirde 155 tork üretir.bu iki motor arasında normal kullanımda hissedilecek bi fark yoktur,115 pslik motor 4000 devirden sonra biraz daha ataktır ama bu ataklık kullanıcına yüksek yakıt tüketimi olarak geri dönmektetir,ayrıca benim iyi açılmış 100 pslik motorum arkadaşımın motoru açılmamış 115 pslik focusuna her zaman üstünlük sağlamaktadır Aralık 18, 201114 yıl YkP CgTy tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201114 yıl comment_37303 Kasım Bey sizin araçta ne gibi özellikler var. Ben alırken Ankarada Bütün ford satış yerlerini gezdim.Ne Trendde nede Comford ta bu özellikleri göremedim. O yüzden Trend Stil donanım aldım. Ve şu anda aracımdan gayet Memnunum. Tek şikayetim MP3 olmayışı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37428 Kasım Bey sizin araçta ne gibi özellikler var. Ben alırken Ankarada Bütün ford satış yerlerini gezdim.Ne Trendde nede Comford ta bu özellikleri göremedim. O yüzden Trend Stil donanım aldım. Ve şu anda aracımdan gayet Memnunum. Tek şikayetim MP3 olmayışı. aracım 2011 comfort,abi sanırım yanlış hatırlıyorsun comfortların tamamında hız sabitleyici var,doğru söylüyorsun trendlerde yok stil paket hariç,2011 yeni kasa comfortlarda da hız sabitleyici yok.comfortun senin araçtan eksiği arka camlarım manuel,100 ps motor ve 16 inç dizayn jantlar diğer donanımların hepsi aynı,abi ben tıtanyumlarda bulunan sony mp3 çalar takarak mp3 sorununu hallettim ses kalitesi bile çok farklı tavsiye ederim.resim kendi aracıma ait dikkatli bakarsan hız sabitleyicinin tuşu az bişey görünüyor Aralık 19, 201114 yıl Kasım Çınar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37429 aracım 2011 comfort,abi sanırım yanlış hatırlıyorsun comfortların tamamında hız sabitleyici var,doğru söylüyorsun trendlerde yok stil paket hariÇ,2011 yeni kasa comfortlarda da hız sabitleyici yok.comfortun senin araÇtan eksiği arka camlarım manuel,100 ps motor ve 16 inÇ dizayn jantlar diğer donanımların hepsi aynı,abi ben tıtanyumlarda bulunan sony mp3 Çalar takarak mp3 sorununu hallettim ses kalitesi bile Çok farklı tavsiye ederim.resim kendi aracıma ait dikkatli bakarsan hız sabitleyicinin tuşu az bişey görünüyor Sony Teybi nerden ve kaÇa aldın. Benimde niyetim var. Benim araÇ 2010 Model Ben alırken Ankarada bütün satış yerlerini dolaştım dediğim gibi hepsi boştu.En sonunda Başerden aldım aracı. Hatta Kol dayamağı orjinal olarak onlara taktırttım. Nikelajları ve Geri vites park sensörünü sonradan taktırdım.Teypi hesaplı aldıysan aldığın yeri özelden msj la bildirver. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın