Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201114 yıl comment_28367 Merhaba aranıza yeni katıldım 2000 focus ghia aracımı sattım ve 2009 focus comfort aldım sizden araç hakkında genel özellikleri hakkında bilgi rica ediyorum.Ayrıca lpg taktırmak istiyorum önerileriniz neler olabilir . Teşekkürler : Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201114 yıl comment_28368 Kaç beygirlik motor'a sahip aracınız, Genel özellik derken neyi merak ediyorsunuz ? Buarada Profilinizden aracınızı güncellemenizde fayda var.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201114 yıl comment_28377 Aramıza hoşgeldiniz Merak ettiklerinizi sorarsanız bilgimiz dahilinde yanıtlamaktan mutluluk duyarız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201114 yıl Yazar comment_28399 Sağolun teşekkürler ilginiz için Motor gücü 76 - 100 hp arası olan model. Özellik konusuna gelince internette bu modelin genel Özelliklerine dair pek birşey bulamadım ayrıca cruise control bu modelde bulunan bir Özellik değil sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201114 yıl comment_28400 Araç 100 ps o zman.. Siz satın aldınız ama elinize mi ulaşmadı araç ? Ford son dönemlerde okadar çok donanım getirdi ki ben ne isimlerini hatırlıyorum ne donanımlarını...Resim varsa elinizde direksiyon kenarında (sağ-sol) tuşlar varsa c.c. vardır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201114 yıl Yazar comment_28401 Araç şu anda kocaelinden buraya doğru gelmekte Babam almış bakalım daha görmedim.Genel özelliklerine bakmak istedim kaç hava yastığı vardır donanımları nedir, cruise control varmıdır veya ne gibi özellikler mevcuttur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201114 yıl comment_28403 2009 Comfortlarda normalde Cruze Control vardır,Comfort donanım seviyesi sonradan çıktı,ilk başlarda yoktu,trend ve titanyum vardı,sonradan 2009 sonunda Comfort eklediler..Comfortlarda donanımsal özellikler arasında elektrikli ön camlar,gövde rengi tamponlar,sis farları,manuel klima,mp3 çalarlı ses sistemi var,cruze control bulunuyor..Jantlar çelik janttır,aliminyum alaşım diildir,arka spoiler gövde rengi diildir,arka koltuklarda orta koltuk başlıkları yoktur.,arka camlar manueldir,elektrkli değildir....Sadece 100 beygirlik benzinli atmosferik motorlarla aytozu fri,fırtına gri,beyaz ve siyah renklerde satışı yapıldı...En alt donanım seviyesi anlayacağınız...LPG için ise en uygun modeldir... Ekim 31, 201114 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl Yazar comment_36969 Tekrar Merhaba ; Araca Lovato LPG takıldı performansta her hangi bir düşüş söz konusu değil şimdilik.Genel özellikler hakkında artık daha cok bilgi sahibiyim fakat hala Cruze Control nasıl devreye sokuluyor onu bulabilmiş değilim gösterge panelinde görünen bir işaret var ama aktifmi bilmiyorum hiç ışığını yakamamışta olsam şimdilik bir simgesi var Cruze Control ile alakalı hiç bir simge yok aracta araç ön bilgi ekranında da onunla alakalı birşey bulamadım sadece Ortalama Hız diye bir yer var oda sanırım Cruze Control ile alakalı değil ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_36971 Cruze kontrolün düğmeleri direksiyonda oluyor zaten; olsa 1. dakikada anlardınız olduğunu. Varmı direksiyonda on off set + - gibi düğmeler?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl Yazar comment_36977 işte o direksiyon yanındaki ufak düğmeler bende yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın