Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Isınma Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Slm arkadaşlar.Malum kayseri soğuk şehir bende biraz erken işe gidiyorum. Araba 7-8 km sonra ancak ısınıyor. Bende bu yüzden klimayı çalıştırıyorum sıcak üflüyor. Acaba motor ısınmadan klimayı açmanın herhangi bir sıkıntısı olur mu vaya motoru daha çabuk ısıtmanın bir yolu var mı? önceki aracım benzinli focus I idi ve böyle bir sıkıntı yoktu acaba dizellerin hepsi mi böyle?

Yanıtlama zamanı:

Dizeller biraz geç ısınır doğrudur, araçda bir sıkıntı yok :claps:

Klima zaten araç ısınmadan size tam randuman vermez..Biraz ısındıktan sonra klimayı açmanız daha iyi olacaktır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yalnız araç ısınana kadar iş yerine gelmiş sayılırım o yüzden klimayı erken açıyorum. Pek bu konuda içim rahat değil ama açmak zorunda kalıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Aracın motoru ısınmadan kaloriferi açarsanız motor daha da geç ısınır, kışın kullanıcıyı zor durumda bırakan bir gerçek bu :claps:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bişey olmaz dediğim gibi araç size zaten tam randuman ile klimayı sunmuyor hazır olmadığı için, zararı olmaz..

Tüketim değeriniz nedir ? Biliyor musunuz

tüketim ilk aldığım zamana göre arttı önce 5.5 falan dı şimdi ise 6.0 civarında oluyor soğuk havanın etkisi var tabiki
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracın motoru ısınmadan kaloriferi açarsanız motor daha da geç ısınır, kışın kullanıcıyı zor durumda bırakan bir gerçek bu :claps:

aracın ısınmasını beklersem işe geç kalırım :claps: kaloriferi açtığım zaman ısınma zamanı tabiki çok fazla oluyor ama açmam gerekiyor...
Yanıtlama zamanı:

Maalesef elinizden bir şey gelmez,isterseniz uzak bir eve taşınabilirsiniz ama :claps:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Maalesef elinizden bir şey gelmez,isterseniz uzak bir eve taşınabilirsiniz ama :kop:

Güzel fikir böylelikle araç ısınmış olur :kop:
Yanıtlama zamanı:

Aslında çözümü basit; araca birkaç dakika daha erken binin ve çalıştırın, birkaç dk sonra hareket ettiğinizde ilk 3 viteste gaza her zamankinden biraz fazla basın, aracı sportif kullanın.

Böyle yaparsanız motorunuzun teorik ömrü bir nebze kısalır ve tüketim biraz artar ama motor kısa sürede de ısınır :)

Ben çok soğuk kış sabahlarında bazen böyle yapıyordum.

Yanıtlama zamanı:

Arabayı 200 bin 300 bin 'e kadar sürmeyecekse ömrü kısalsın canım nolcak ? değil mi ? :D :D

Aslında evet, aracı yüzbinlerce km kullanmadıkca butür kullanımlar soruna neden olmuyor motorlar sandığımızdan sağlam yani :)

Yanıtlama zamanı:

Evet arabadan indikten sonra "tınn... tınnn... tınnnn.." diye..

Arabalarımdan o ses geldiğinde genelde ön kısıma yapışmış böcek sinek vb de olur, elemanlar hemen durumu çakarlar :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.