Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28035 Slm arkadaşlar.Malum kayseri soğuk şehir bende biraz erken işe gidiyorum. Araba 7-8 km sonra ancak ısınıyor. Bende bu yüzden klimayı çalıştırıyorum sıcak üflüyor. Acaba motor ısınmadan klimayı açmanın herhangi bir sıkıntısı olur mu vaya motoru daha çabuk ısıtmanın bir yolu var mı? önceki aracım benzinli focus I idi ve böyle bir sıkıntı yoktu acaba dizellerin hepsi mi böyle? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28039 Dizeller biraz geç ısınır doğrudur, araçda bir sıkıntı yok Klima zaten araç ısınmadan size tam randuman vermez..Biraz ısındıktan sonra klimayı açmanız daha iyi olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl Yazar comment_28043 yalnız araç ısınana kadar iş yerine gelmiş sayılırım o yüzden klimayı erken açıyorum. Pek bu konuda içim rahat değil ama açmak zorunda kalıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28044 Bişey olmaz dediğim gibi araç size zaten tam randuman ile klimayı sunmuyor hazır olmadığı için, zararı olmaz.. Tüketim değeriniz nedir ? Biliyor musunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28047 Aracın motoru ısınmadan kaloriferi açarsanız motor daha da geç ısınır, kışın kullanıcıyı zor durumda bırakan bir gerçek bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl Yazar comment_28065 Bişey olmaz dediğim gibi araç size zaten tam randuman ile klimayı sunmuyor hazır olmadığı için, zararı olmaz.. Tüketim değeriniz nedir ? Biliyor musunuz tüketim ilk aldığım zamana göre arttı önce 5.5 falan dı şimdi ise 6.0 civarında oluyor soğuk havanın etkisi var tabiki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl Yazar comment_28066 Aracın motoru ısınmadan kaloriferi açarsanız motor daha da geç ısınır, kışın kullanıcıyı zor durumda bırakan bir gerçek bu aracın ısınmasını beklersem işe geç kalırım kaloriferi açtığım zaman ısınma zamanı tabiki çok fazla oluyor ama açmam gerekiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28067 Maalesef elinizden bir şey gelmez,isterseniz uzak bir eve taşınabilirsiniz ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl Yazar comment_28085 Maalesef elinizden bir şey gelmez,isterseniz uzak bir eve taşınabilirsiniz ama Güzel fikir böylelikle araç ısınmış olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28123 Aslında çözümü basit; araca birkaç dakika daha erken binin ve çalıştırın, birkaç dk sonra hareket ettiğinizde ilk 3 viteste gaza her zamankinden biraz fazla basın, aracı sportif kullanın. Böyle yaparsanız motorunuzun teorik ömrü bir nebze kısalır ve tüketim biraz artar ama motor kısa sürede de ısınır Ben çok soğuk kış sabahlarında bazen böyle yapıyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28124 Arabayı 200 bin 300 bin 'e kadar sürmeyecekse ömrü kısalsın canım nolcak ? değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28126 Arabayı 200 bin 300 bin 'e kadar sürmeyecekse ömrü kısalsın canım nolcak ? değil mi ? :D Aslında evet, aracı yüzbinlerce km kullanmadıkca butür kullanımlar soruna neden olmuyor motorlar sandığımızdan sağlam yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28128 çok perfo. sürdükten sonra motordan tık tuk sesler gelir ya sıcaklıktan ölürüm o ses'e , haz verir insana Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28131 Evet arabadan indikten sonra "tınn... tınnn... tınnnn.." diye.. Arabalarımdan o ses geldiğinde genelde ön kısıma yapışmış böcek sinek vb de olur, elemanlar hemen durumu çakarlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28132 Ev ve işyeri nerde Kayseri'de. Ben Yenişehir de oturuyorum isyerim organizede. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın