Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201511 yıl comment_291876 Merhabalar araniza yeni katildim. 2009 Model Titanium aracim var 144 bin km 1.6 benzinli otomatik. Aracin motorundan kalin islik sesi gibi ugultu geliyor bosa alip gaz verince ses yok.arac belli bi km yapinca ses daha fazla hissediliyor Muhtemelen sanzimandan geliyor bir kac ustaya gosterdim sanzimandan geldigini sıkıntı yapacak bir ses degil dedi ama benim canımı skıyor. Aracın ikinci sahibiyim sanziman yagi hic degismemis ondan olabilir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201511 yıl comment_291893 Yetkili Servisin size çay ısmarlayası gelmiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201511 yıl comment_291925 Merhabalar araniza yeni katildim. 2009 Model Titanium aracim var 144 bin km 1.6 benzinli otomatik. Aracin motorundan kalin islik sesi gibi ugultu geliyor bosa alip gaz verince ses yok.arac belli bi km yapinca ses daha fazla hissediliyor Muhtemelen sanzimandan geliyor bir kac ustaya gosterdim sanzimandan geldigini sıkıntı yapacak bir ses degil dedi ama benim canımı skıyor. Aracın ikinci sahibiyim sanziman yagi hic degismemis ondan olabilir mi ? Volant değişimi yaklaşınca uğuldar genelde ama. Bilemedim şimdi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın