Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290992 Merhaba arkadaslar Basliktaki araci yeni aldim fakat direksiyonun sol altindaki hiz sabitleme tuslarini kullanmayi bilmiyorum, hiz sabitlemek icin ve iptal icin ne yapmam lazim, lim ve yuvarlak isaret ne ise yariyor, bir de radyo ekraninin solunda bluetooth a benzer bi isaret cikiyor, ama bildigim kadariyla trendx te bluetooth yok, simdiden tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl Solution comment_290998 Şöyle Ayrıca buradan klavuzu indirebilir Buradan da daha anlaşılır dil ile kontrol edebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl Yazar comment_291365 Benim aracta on of tusu yok. Lim, yuvarlak isaret, set+, set-, res ve can tuslari var. Bu yuvarlak olan isaret hem acip hem de kapatiyor mu hiz sabitlemeyi ? Kopyala yapistirsiz cevap verecek biri yok mudur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291368 Benim aracta on of tusu yok. Lim, yuvarlak isaret, set+, set-, res ve can tuslari var. Bu yuvarlak olan isaret hem acip hem de kapatiyor mu hiz sabitlemeyi ? Kopyala yapistirsiz cevap verecek biri yok mudur ? Siz önce aracınızı doğru yazarsanız bizde ona göre açıklarız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl Yazar comment_291376 Neyi yanlis yazmisim, anlamadim. 2015 focus trendx 1.6 benzinli sedan beyaz yeni kasa. Baslikta yaziyor arac. Yok mu bilen ? Mart 10, 201511 yıl Fatih Parlak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291377 Yukarda sol tarafta bulunan tuşa basıp yukardaki Yönlendirmeleri yapabilirsiniz. on tuşu ile aynı konumdaki olan tuş ile yani. Sağdaki ise hız limiti koyar birlikte çalışmazlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl Yazar comment_291378 Can tusu da hiz sabitlemeyi ve sinirlandirmayi iptal icin kullaniliyor, oyle mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291379 Can tusu da hiz sabitlemeyi ve sinirlandirmayi iptal icin kullaniliyor, oyle mi? Evet aynen öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201511 yıl comment_291552 Arkadasım yuvarlak tuşa bir kere basıyorsun arkasından set + tuşuna basıp ayağını gazdan çekiyorsun.artı eksi tuşlarıyla bilgisayardan hızını artırıp eksiltiyorsun.olduki yolda araç geçmen lazım oldu.gaza yuklen geçtikten sonra ayağını gazdan çekince ayarladığın hıza kendisi geri geliyor.lim tuşu arabaya limit hız koymak için.can tuşu limiti iptal ediyor.hız sabitleyici kapatmak için tekrar yuvarlak tuşa basıyorsun devreden çıkıyor arkadasım.sanırım açıklayıcı oldu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın