Emrah Erkilic Oluşturma zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 6, 2015 Arkadaslar yeni focus 1 aldimpioner teyp takmislar direksiyon kumandasini bu teype nasil adapte edebilirim fikri olan varmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Edilebilseydi yani uyumlu olsaydı eski sahibi mutlaka yaptırırdı, orjinal müzik çalara dönüp eldekini satmak en kolayı olur sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 pioneer teybin arkasında uygun bir çıkış varsa 80-100tl ye alınan bir parça ile aktif hale getirebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
şakir ulusoy Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 zannetersem olmuyor. focus için uyumlu oto teypler var ancak 700 - 800 tl gibi fiyatları vardı. bir yolunu bulan varsa palaşırsa memnun oluruz. benim aracımda pioner var orjinalini takmayı düşünüyorum. orjinalin radyo çekimi ses kalitesi vs nasıl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 emin olmamakla beraber size birkaç link gönderiyorum, buradan satıcılar ile görüşüp araç ve pioneer uyumluluğunu kontrol edebilirsiniz: http://www.ebay.com/itm/FORD-Focus-Steering-Wheel-Stalk-Adaptor-Pioneer-Lead-/250465903532?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a50ee63ac http://www.ebay.com/itm/FORD-Focus-Fiesta-Stalk-Steering-Wheel-Control-Adaptor-Pioneer-Lead-/350534004757?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item519d747015 http://www.ebay.com/itm/Steering-Wheel-Remote-Control-Ford-Quadlock-Pioneer-Radio-Adapter-Interface-Iso-/371245026298?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item566fed8bfa bilinmiş markaların direksiyon kontrol modülleri var, pioneerin de vardır büyük ihtimal, araştırmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Erkilic Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Benim focusun teybi pioner ve direksiyon kumandasini uyumlu hale getirdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Erkilic Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Aracimi aldigimda orjinal teyp yerine pioner takmislar biraz ugraslarimdan sonra hicbir aparat olmadan direksiyon kumandasini pionerle uygun hale getirdim stabil calismaya basladi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Aracimi aldigimda orjinal teyp yerine pioner takmislar biraz ugraslarimdan sonra hicbir aparat olmadan direksiyon kumandasini pionerle uygun hale getirdim stabil calismaya basladi Nasıl? Bilgi verirseniz daha sonra arayanlara cevap olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Erkilic Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 anlatmaya anlatayimda uygulamasi farkli oluyor aslinda yapilan direnc degerleriyle oynamak fakat kumandadaki yollarlada oynamak gerekiyor resim cektim ama yollar resimde cikmiyor yani burdan yazmayla yapilamayacagini dusunuyorum. Yapmak isteyen arkadas benimle irtibata gecebilir. Ankaradayim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Yahyaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Merhaba arkadaşlar bugün aracıma Roadstar RD 9110 Double din oto teyp taktık teybin üzerinde bulunan direksiyon kumanda uçları ile kumanda dan gelen kabloları eşleştirip ek yaptık araya aparat olmadan çalıştı Ancak doğru bi şekilde bağlantıyı yapsanız bile teyp üzerinde SWC yada direksiyon kumandası bölümü diye menü olması lazım yoksa sadece kablo bağlantısı ile olmuyor. Detaylı bilgi isteyen olursa bağlantıyı yapan arkadaştan resimleri isterim buradan paylaşırım yeter ki bi faydası olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Uçak Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Merhaba arkadaşlar bugün aracıma Roadstar RD 9110 Double din oto teyp taktık teybin üzerinde bulunan direksiyon kumanda uçları ile kumanda dan gelen kabloları eşleştirip ek yaptık araya aparat olmadan çalıştı Ancak doğru bi şekilde bağlantıyı yapsanız bile teyp üzerinde SWC yada direksiyon kumandası bölümü diye menü olması lazım yoksa sadece kablo bağlantısı ile olmuyor. Detaylı bilgi isteyen olursa bağlantıyı yapan arkadaştan resimleri isterim buradan paylaşırım yeter ki bi faydası olsun. merhaba bende double teyp almayı düşünüyorum ama direksiyon kumandasıda çalışsın istiyorum, eğer baülantı bilgisini paylaşırsanız sevinirim. [email protected] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap