Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Trend Focusa Sis Farı Ve Drl Led Uygulaması.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır trend aracıma yapmak istediğim ancak fırsat bulamadığım, drl ve sis farı uygulamasını bu hafta yaptırdım.

DRL ledler hediye geldi, sisler, kapakları ve sis far düğmesi servisten tedarik edildi. 2 saat gibi kısa bir sürede montajı yapıldı.

DRL ledler için ekstra bir kablolama yapılmadı ancak sisler için orjinal kablo tesisatını da almak gerekti. Trend araçta sisler için kablo tesisatı olmadığı için almak gerekti, bilmiyorduk öğrenmiş olduk.

İşte resimler, yoruma açıktır.

7e90cc8364daf2998a3f90ba97e3daed.jpg

bd27e376a27e5c8b649a7912e7015eea.jpg

992d30b28e62d8571df1ab56771b8042.jpg

5ae1cda2cec0c298a9c57e986301c406.jpg

Bunlarda yanmıyorkenki hali.

a193ab75c622a883ac2918e8900c1545.jpg

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel olmuş çelik jantlarında çok yakışmış.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok teşekkür ediyorum Şükrü bey. Bakalım sırada camlara film ve orta kol dayama var. Deri ve orjinaline yakın bir kol dayama yaptırabilirsem güzel olacak.

Yanıtlama zamanı:

Jantlarda led lerde 10 numara olmuş.  :)  Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin elinize sağlık . 41X  :nazar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkür ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

hocam güle güle bin :) 

Bende bu haftasonu DRL taktırdım serviste... ilk başlarda gereksiz hatta çirkin bulurdum ama sonra özellikle açık renkli focuslarda çok güzel gelmeye başladı gözüme. benim aracımda beyaz... iyiki taktırmışım. ancak benimkiler cenmax, etrafında krom çerçeve yok. özellikle mi krom tercih ettiniz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mert hocam teşekkür ediyorum. Ledler hediye geldiği için herhangi bir tercih söz konusu olamadı. Çok takılmadım. Ledler yandığında krom üzerinde daha parlak bir görüntü oluyor. Valla bence oldu gibi. (Göreceli malum)

Yanıtlama zamanı:

Mert hocam teşekkür ediyorum. Ledler hediye geldiği için herhangi bir tercih söz konusu olamadı. Çok takılmadım. Ledler yandığında krom üzerinde daha parlak bir görüntü oluyor. Valla bence oldu gibi. (Göreceli malum)

gayet güzel... özellikle araç gri olduğu için, sis kapakları da krom olduğundan çok yakışmış... mesela koyu renk olsaydı aracınız sırıtabilirdi, ama değil :)

güle güle binin... HB focus candır...

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Resimler silinmiş mi? göremiyorum. Dosya ismi şeklinde görünüyor.

Yanıtlama zamanı:

olmuş olmuş kazası belasız sürüşler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Resimler silinmiş mi? göremiyorum. Dosya ismi şeklinde görünüyor.

Resimler gözüküyor hocam. Silinmemiş.

olmuş olmuş kazası belasız sürüşler

Çok teşekkürler.

İki hafta önce önlere 2 arkalara 3 numara LLumar marka film yaptırdım. Güzel oldu gibi.

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Alaattin bey yaptıran arkadaş bilir nerde taktırdığını. Biz ancak bir elektrikçide takar diyebiliriz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.