Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284055 Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır trend aracıma yapmak istediğim ancak fırsat bulamadığım, drl ve sis farı uygulamasını bu hafta yaptırdım. DRL ledler hediye geldi, sisler, kapakları ve sis far düğmesi servisten tedarik edildi. 2 saat gibi kısa bir sürede montajı yapıldı. DRL ledler için ekstra bir kablolama yapılmadı ancak sisler için orjinal kablo tesisatını da almak gerekti. Trend araçta sisler için kablo tesisatı olmadığı için almak gerekti, bilmiyorduk öğrenmiş olduk. İşte resimler, yoruma açıktır. Bunlarda yanmıyorkenki hali. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284056 Çok güzel olmuş çelik jantlarında çok yakışmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl Yazar comment_284057 Çok teşekkür ediyorum Şükrü bey. Bakalım sırada camlara film ve orta kol dayama var. Deri ve orjinaline yakın bir kol dayama yaptırabilirsem güzel olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284058 Jantlarda led lerde 10 numara olmuş. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin elinize sağlık . 41X Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284060 hocam güle güle bin Bende bu haftasonu DRL taktırdım serviste... ilk başlarda gereksiz hatta çirkin bulurdum ama sonra özellikle açık renkli focuslarda çok güzel gelmeye başladı gözüme. benim aracımda beyaz... iyiki taktırmışım. ancak benimkiler cenmax, etrafında krom çerçeve yok. özellikle mi krom tercih ettiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl Yazar comment_284061 Mert hocam teşekkür ediyorum. Ledler hediye geldiği için herhangi bir tercih söz konusu olamadı. Çok takılmadım. Ledler yandığında krom üzerinde daha parlak bir görüntü oluyor. Valla bence oldu gibi. (Göreceli malum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284072 Mert hocam teşekkür ediyorum. Ledler hediye geldiği için herhangi bir tercih söz konusu olamadı. Çok takılmadım. Ledler yandığında krom üzerinde daha parlak bir görüntü oluyor. Valla bence oldu gibi. (Göreceli malum) gayet güzel... özellikle araç gri olduğu için, sis kapakları da krom olduğundan çok yakışmış... mesela koyu renk olsaydı aracınız sırıtabilirdi, ama değil güle güle binin... HB focus candır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296377 Resimler silinmiş mi? göremiyorum. Dosya ismi şeklinde görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl Yazar comment_296467 Resimler silinmiş mi? göremiyorum. Dosya ismi şeklinde görünüyor. Resimler gözüküyor hocam. Silinmemiş. olmuş olmuş kazası belasız sürüşler Çok teşekkürler.İki hafta önce önlere 2 arkalara 3 numara LLumar marka film yaptırdım. Güzel oldu gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201510 yıl comment_324517 Konunun uzerinden baya zaman gecmis ama acaba hangi serviste taktirdiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201510 yıl comment_324518 Deniz merhaba, Gayet güzel olmuş, drl uzun vadede sorun çıkardımı, su alma vb.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl comment_324725 Alaattin bey yaptıran arkadaş bilir nerde taktırdığını. Biz ancak bir elektrikçide takar diyebiliriz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın