Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201511 yıl Yazar comment_286276 Servisten aradılar o parçanın üretimi henüz yokmuşmuş Parça ellerinde olduğunda garanti kapsamına girip girmediği belli olacakmışmış. Hayır o değil suçu parfüm sıktın deyip bana atacaklar diye arabayı 1 aydır yıkatmıyorum:( Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201511 yıl comment_286285 Baya yaklaştırıp baktığımda bişey deymis gibi görünen yerin yanlarının da kabarık olduğu görülüyor. Nasıl üretilmemis o parça sizinki yeni kasa mi yani makyajlı olanmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201511 yıl comment_286289 Servisten aradılar o parçanın üretimi henüz yokmuşmuş Parça ellerinde olduğunda garanti kapsamına girip girmediği belli olacakmışmış. Hayır o değil suçu parfüm sıktın deyip bana atacaklar diye arabayı 1 aydır yıkatmıyorum:( Parça henüz otosanın stoklarına girmemiş olabilir, ama garanti için bunun beklenmesi saçma değil mi? Gerekirse Almanya'dan bile sipariş geçilebilir. İmkanınız varsa başka bir servise de uğrayıp fikirlerini alın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201511 yıl Yazar comment_288754 bugün aradılar 9 martta stoklarına girecekmiş.Garanti olayı o zaman belli olacakmış. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın