Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281736 Arkadaşlar Merhaba ; Yeni Ford Focus .1.6 TDCI Trend x için galeriyle anlaştım ay sonuna araç teslim olacak benim bakarak aldığım aracın jantları katologdaki Trend X jantı ile normal anormallik yok, Fakat ilanlara baktığımda Trend X lerde Style paket aracın jantlarıyla aynı olan Trend X ler gördüm acaba değiştirebilme şansımız varmı ? Benim aracın üstünde gördüğüm ; http://www.ford.com.tr/cs/BlobServer?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&blobwhere=1214483610697&blobkey=id Aynı Trend x araclarda olan jant ise http://www.ford.com.tr/cs/BlobServer?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&blobwhere=1214483610612&blobkey=id Örnek Link http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-yeni-kasa-196808351/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2015-yeni-kasa-yeni-sedan-focus-acil-satilik-hemde-navigasyonlu-196510460/detay Teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281738 Onlar muhtemelen Style (veya alanlar değişti), ortada sorun yok. İlanlar ile yürümemeye çalışın. Değişmek, parasını verirseniz bayiniz değişir, farklı araçtan söküp size veremez(vermemeli). Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl Yazar comment_281754 Ford bayisi ile anlaşmadım, aldığım Galeri aracları Filo olarak satın almış ama hepsi daha Fordun kendi deposunda anladığım kadarıyla, Kendisi ile iletişime geçip teslim almadan önce değiştirmesini isteyeceğim oluşan farkında tarafımca karşılamak istediğimi beyan edicem. Acaba bu jant modelinin ismi hakkında bilgisi olan varsa minnettar olurum. http://www.ford.com.tr/cs/BlobServer?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&blobwhere=1214483610612&blobkey=id Ocak 14, 201511 yıl Aziz Akın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281758 Kendi aracını benim arabam kısmında paylaşabilirsin, soruna gelecek olursak Ford'da jant ismi olmuyor şöyle tarif edebilirsin 5x2 - 16 inç style jantı. (5x2'nin anlamı 5 kollu, her kolda 2 direk var gibi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281761 Aynı style jantını bende bayiye sordum trent x aracımın jantlarıyla değiştirmek için fort ta bu jant değiştirmenin opsiyonel olmadığını kesinlikle değiştiremeyeceklerini söylediler.Siz arabayı anladığım kadarıyla galeriden alacaksınız ellerinde filo halinde çok araba varmış onlar kendileri ücreti karşılığında değiştirebilirler.öbür arabayı alacak vatandaşada ya durumu söylerler yada bilmiyorsa söylemeden satarlar.ben trent x jantını ilk başta beğenmemiştim ama şimdi çok hoşuma gitmeye başladı .Yakından baktıysanız resimlerde göründüğü gibi değil hatları biraz daha girintili resimlerde göründüğü gibi dümdüz değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281762 Öncelikle hayırlı olsun.Malesef bayide değiştirme şansınız yok diye biliyorum en azından bana öyle söylendi.2.sahibinden.com linkindeki araçta 8' ekran gördüm.Acaba hangi marka arayıp öğrensemmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl Yazar comment_281765 Aynı style jantını bende bayiye sordum trent x aracımın jantlarıyla değiştirmek için fort ta bu jant değiştirmenin opsiyonel olmadığını kesinlikle değiştiremeyeceklerini söylediler.Siz arabayı anladığım kadarıyla galeriden alacaksınız ellerinde filo halinde çok araba varmış onlar kendileri ücreti karşılığında değiştirebilirler.öbür arabayı alacak vatandaşada ya durumu söylerler yada bilmiyorsa söylemeden satarlar.ben trent x jantını ilk başta beğenmemiştim ama şimdi çok hoşuma gitmeye başladı .Yakından baktıysanız resimlerde göründüğü gibi değil hatları biraz daha girintili resimlerde göründüğü gibi dümdüz değil. Elinizde fotograf varmı acaba begenmeyince cokta incelemedim jantı.( Özelden atabilirsiniz ) Diğer şahıslar nasıl değiştirdi arayıp sormayı düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281768 Elinizde fotograf varmı acaba begenmeyince cokta incelemedim jantı.( Özelden atabilirsiniz ) Diğer şahıslar nasıl değiştirdi arayıp sormayı düşünüyorum. Sitemizde bunlar mevcut, bu linke ve benim arabam kısmında ki araçlara bakabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl Yazar comment_281769 Öncelikle hayırlı olsun.Malesef bayide değiştirme şansınız yok diye biliyorum en azından bana öyle söylendi.2.sahibinden.com linkindeki araçta 8' ekran gördüm.Acaba hangi marka arayıp öğrensemmi ? Allah hayırlısıyla binmek nasip etsin herkeze. Yarın arayıp bilgi edinicem ögrendikleriminde dönüşünü saglıycam sizlere. Sizden önce ararsam Nav 8 ' ekranıda sorarım marka model. Sitemizde bunlar mevcut, bu linke ve benim arabam kısmında ki araçlara bakabilirsiniz. Keşif yapıyorum sitede sayenizde. Jant kodlama, nitelendirme olayını anlatmanız çok iyi oldu. Teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281775 Elinizde fotograf varmı acaba begenmeyince cokta incelemedim jantı.( Özelden atabilirsiniz ) Diğer şahıslar nasıl değiştirdi arayıp sormayı düşünüyorum. Site sorumlusu jantların yakından çekimlerini yayınlamış .jantlar okadarda kötü değil piyasadaki pek çok arabada buna benzer jantlar var honda ,curuez,astra ben çok gördüm hende temizlemesi çok kolay parlattığınız zamanda çelik jant gibi duruyor ne yapalım bulunanın iyisi.ben birde demir siyah focus yazan sibop kapağı taktım . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın