Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Sizin De Ön Kaput Bu Şekilde Mi?


Onur Altıntaşı

Soru

Herkese merhabalar.

3 ay önce 0 km Focus 1.6 Trend X satın aldım.

Aldığımdan beri arabayla pek ilgilenemedim. (Kurcalamak anlamında) zaten 1500 km yeni oldu. Benim ön kaputum sanki biraz aşağıda gibi. Yani farların köşeleri çıkıntılı duruyor. A sütunu ile birleştiği yerler normal seviyede. Tamponla ve çamurluklarla seviye farkı da var. Yani sanki arabanın burnuna doğru daha fazla açı ile kapanıyor. Sizde nasıl? Mobilden yazdığım için resim ekleyemedim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

resim lazım, her ikiside aynı ise bence normaldir tam anlamadım. a sütunu demişsiniz. ben mi yanlış biliyorum, a sütunu nere, far neree..

farlarımızın camını düşündüğümüzde zaten dışa doğru çıkıntılıdır. ama farın konduğu yerle kaporta arasında yükseklik farkı var diyorsanız, haklısınız. çizgileriyla aynı seviyede olmalı

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

2 tane kaput ayar takozu var. Aynı zamanda farları da yukarı aşağı alabiliyoruz. Şim dedliğiniz bir pulla yükseltilebilinir. Servise danışın basit bir ayarlama ile hallederler. Montaj hattından inen Her araç fit and finish denilen ve yaklaşık 2mm tolerans içinde olacak şekilde far, tampon ve kapı çizgileri ayarlanır. Ancak bazı fabrikalarda bu kontrol manuel olduğu için bazı vardiyalarda gözden kaçabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Kusura bakmayın. Biraz geç bir geri dönüş oldu. Çok hareketli bir dönem geçirdim. Çalıştığım holdingteki Focus' lara baktım. Onlarda da aynı. Sanırım benim biraz detaycı olmamdan kaynaklandı. Ama dikkatli incelerseniz siz de farkedeceksinizdir. Sürekli mobilde olduğumdan fotoğraf ekleyemiyorum. Bilgisayar başına geçersem ekleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.