Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201411 yıl comment_267341 Merhabalar 2 sorum olacak sizlere öncelikle aracı kumandada kilitleme düğmesine 1 kere basıp bıraktığımda sinyaller yanmıyor ve kilitlenme ile şüphe duyuyorum. Bu durum düzeltilebilir mi? diğer sorum ise kontaktan anahtarı çıkarınca kapılar belli bir süre sonunda kilitleniyor. Bu özellik pasif edilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.Aracım focus 2 ghia 2007 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201411 yıl comment_267342 Tek basınca tek kilit çift basınca çift oluyor. Haliyle açılışta tek sinyal olunca bunların birine çift almak düşüyor. Yapılabilir mi ? Ben bilmiyorum ama uğraşmazdım bile, güzel şeyler bunlar . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl Yazar comment_267353 Yakup Bey, yani tek basıştaki kilitte sinyallerin yanmaması normal bir durum mu. Ben bir anormallik olarak algılamıştım. Tüm ghialardamı bu durum böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267354 Sinyaller ikinci basışta, yani çift kilitleme devreye girince yanıyor. Normali bu şekilde. Kontaktan anahtarı çıkarınca kapılar kilitlenmez, bu normal değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267745 Merhabalar 2 sorum olacak sizlere öncelikle aracı kumandada kilitleme düğmesine 1 kere basıp bıraktığımda sinyaller yanmıyor ve kilitlenme ile şüphe duyuyorum. Bu durum düzeltilebilir mi? diğer sorum ise kontaktan anahtarı çıkarınca kapılar belli bir süre sonunda kilitleniyor. Bu özellik pasif edilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.Aracım focus 2 ghia 2007 Benim araç 2009 titanium. Benim araçta sizinki gibi tek kilitlemede sinyal yakmayıp çift kilitlemede sinyal yakıyor. 2. soruya gelince anahtarı çıkarınca bilmem de benim araçta güvenlik amaçlı; uzaktan kumandadan kilidi açıp 1 dk içinde kapı, bagaj açılmazsa veya kontak açılmazsa kapıları otomatik olarak kilitliyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın