Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263011 2012 Focus TDCİ titanium 115 beygir aracım var. İlave bir paket yok. 1 ay kadar önce gösterge ekranını değiştirdim.Aktif şehir içi güvenlik sistemi ek paketlerle geliyor diye biliyordum ancak ekran değişince aktif şehiriçi güvenlik sistemi aktifleşti galiba. Önceden vardı da ben mi bilmiyordum yoksa yeni ekranla mı geldi bu özellik? Bi anlık dalgınlık yaşadım öndeki araca çarpmaktan kurtardı beni. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263014 2012 Focus TDCİ titanium 115 beygir aracım var. İlave bir paket yok. 1 ay kadar önce gösterge ekranını değiştirdim.Aktif şehir içi güvenlik sistemi ek paketlerle geliyor diye biliyordum ancak ekran değişince aktif şehiriçi güvenlik sistemi aktifleşti galiba. Önceden vardı da ben mi bilmiyordum yoksa yeni ekranla mı geldi bu özellik? Bi anlık dalgınlık yaşadım öndeki araca çarpmaktan kurtardı beni. titanumda o özellik mevcut zaten ekranla bir alakası yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl Yazar comment_263016 eyvallah daha önce menüden aktif değildi demekki Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263017 titanumda o özellik mevcut zaten ekranla bir alakası yok Bir dk şimdi kafam karıştı Serdar.Benim arabamda Titanium ama şehir içi yada dışı güvenlik neym yok.Titanium X olmasın o senin dediğin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263018 eyvallah daha önce menüden aktif değildi demekki olaslıklar arasında belkide aktifti böyle bir durumla karşılaşmadınız Bir dk şimdi kafam karıştı Serdar.Benim arabamda Titanium ama şehir içi yada dışı güvenlik neym yok.Titanium X olmasın o senin dediğin. TİTANİUM DONANIM SEVİYESİNDE, STYLE DONANIM SEVİYESİNE EK OLARAK ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA, OTOMATİK KLİMA, ESP, DİNAMİK TORK KONTROLÜ, YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ, PERDE HAVA YASTIKLARI, AKTİF ŞEHİR İÇİ GÜVENLİK SİSTEMİ STANDART OLARAK SUNULAN ÖZELLİKLER ARASINDA. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263021 olaslıklar arasında belkide aktifti böyle bir durumla karşılaşmadınız TİTANİUM DONANIM SEVİYESİNDE, STYLE DONANIM SEVİYESİNE EK OLARAK ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA, OTOMATİK KLİMA, ESP, DİNAMİK TORK KONTROLÜ, YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ, PERDE HAVA YASTIKLARI, AKTİF ŞEHİR İÇİ GÜVENLİK SİSTEMİ STANDART OLARAK SUNULAN ÖZELLİKLER ARASINDA. Bismillahir rahmanirrahim kafam sanki bimilyon. Ben eve gidip yatıyım en iyisi Bismillahir rahmanirrahim kafam sanki bimilyon. Ben eve gidip yatıyım en iyisi E peki menüde seçenekleri varmı bu sistemin. Abicim şimdi siteden baktım. Tekno paketle veriliyor o sistem sadece manuel vitesli arabalarda diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl Yazar comment_263025 Bismillahir rahmanirrahim kafam sanki bimilyon. Ben eve gidip yatıyım en iyisi E peki menüde seçenekleri varmı bu sistemin. Abicim şimdi siteden baktım. Tekno paketle veriliyor o sistem sadece manuel vitesli arabalarda diyor. Daha önce bende paketle geldiğini biliyordum ama kafam karıştı yine doğrusunu bilen bilgilendirsin bizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263026 Donanım listesi oldukça hepiniz eksik biliyorsunuz. İlk partide titanium da vardı evet ama sonra plus ile felan geldi sonra teknoya kaydı. Sonuç olarak arabayı alırken bu arabada ne var diye bakmadınız mı? Neyse ön camda büyük kutu varsa bu sistem var yoksa zaten yok. Yol bilgisayarında gözükmesi var olduğu anlamına gelmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263028 Donanım listesi oldukça hepiniz eksik biliyorsunuz. İlk partide titanium da vardı evet ama sonra plus ile felan geldi sonra teknoya kaydı. Sonuç olarak arabayı alırken bu arabada ne var diye bakmadınız mı? Neyse ön camda büyük kutu varsa bu sistem var yoksa zaten yok. Yol bilgisayarında gözükmesi var olduğu anlamına gelmez Bende ondan terwddüte düştüm. Olmadığından eminim ama Barış beyin düz titaniumda devreye girmesi benim kafamı karıştırdı. Normalde smart paket üstüne eklenen donanımmış bu ve x paketle veriliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263032 2011-2012 Titanium'larda var, 2013'den itibaren tekno olmuş. Seviyoruz seni Otosan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263033 2011-2012 Titanium'larda var, 2013'den itibaren tekno olmuş. Seviyoruz seni Otosan... Abi zaten otosana benim sevgimde çoook fazla. Bi kaşık değil bir damla suda boğacam yakalarsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl Yazar comment_263034 2011-2012 Titanium'larda var, 2013'den itibaren tekno olmuş. Seviyoruz seni Otosan... durum anlaşıldı teşekkürler .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263036 2011-2012 Titanium'larda var, 2013'den itibaren tekno olmuş. Seviyoruz seni Otosan... cem hocam benim araç 2012 titanyum smart ondada yok bende seveyim şu otosanı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263038 Herkes parasının karşılığını alıyor. Onlarda sizi seviyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201411 yıl comment_263039 Herkes parasının karşılığını alıyor. Onlarda sizi seviyor Bunda hiç kuşkumuz yok, sevgi paçalarından akıyor maşallah... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın