Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Focus Yakıt Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Araçta lovato obd 2 tüp var km de 3.75 krş yakıyor şehir içi aracın üstünde 18 '' jant var bana fazla gibi geldi sizce normal mi ?

C0x6cQ3.jpg

Hüseyin Samet Koçer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok sakin kullanırım. Tatile giderken 4 kişi bagaj full km de 22 krş yaktı uzun yolda tatilde akü bitti akü değişti kutup başları çıktı gaz ayarı bozuldu tekrar yaptırdık böyle oldu

Yanıtlama zamanı:

Lpg de o değerler çok fazla, bencede ustanıza gidip bir kalibrasyon yaptırın. Maksimum 12-13lt yakması gerek normal kullanım da ve normal şartlar da.

Yanıtlama zamanı:

vallaha benim araçta brc takılı 2,49 tl den lpg alıyorum yeni hesapladım şehir içinde 332 kuruş yakıyor,  235 kuruşta klimalı ve 130 km ortala hızlarda şehir dışında yakıyor senin aracı görünce çok yakmadığını söyleyebilirim 

Yanıtlama zamanı:

Bendeki Astra uzun yolda 9lt/100km (22krş) yakıyor. Şehir içi de 10-11lt/100km civarı(25-27krş.) Genelde sakin kullanım ve klima açık, uzun yolda ise hız sınırları çerçevesinde yoluna göre 120km/h üzerine nadiren çıkıyorum.

Yanıtlama zamanı:

vallaha benim araçta brc takılı 2,49 tl den lpg alıyorum yeni hesapladım şehir içinde 332 kuruş yakıyor, 235 kuruşta klimalı ve 130 km ortala hızlarda şehir dışında yakıyor senin aracı görünce çok yakmadığını söyleyebilirim

O zaman ecoboost = lpg diyelim. Ben ş içi 35kr ş dışı 25 kr yakıyorum lpg derdimde yok. Oooh keyfimede diyecek yok valla :D
Yanıtlama zamanı:

Bizim benzinli 1.6 focus bile şehir içi 40-42 kuruş arası anca yakıyor.Lpg ile 37.5 kuruş bana çok geldi,18' jant olsada.. Lpg ustasına göstermekte fayda var bence,ayar v.s bir şeyler yapılabilir.

Yanıtlama zamanı:

O zaman ecoboost = lpg diyelim. Ben ş içi 35kr ş dışı 25 kr yakıyorum lpg derdimde yok. Oooh keyfimede diyecek yok valla :D

Yıllık çok yüksek km. yapılmıyorsa zaten şuan en mantıklısı düşük hacimli turbo beslemeli motorlar. Lpg'nin derdi, arıza ışığı, kapalı mekan fobisi ve dizelin dırdırı hırıltısı ile uğraşmaya gerek yok. Üstelik dizel gibi torklu, atik, çekişli,lpg gibi de tasarruflu daha ne olsun :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.