Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yol Bilgisayarı Menüsünden Anlık Yakıt Tüketimini Bulamıyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yol bilgisayarı menüsünden anlık yakıt  tüketimini bulamıyorum.Aracım 2007 ghia  anlık  tuketım menüsü varmı bu modelde

Yanıtlama zamanı:

Bizim 2006 ghiada yok ortalama yakıt var sadece. 

Büyük ihtimal sizin araçtada yok

Yol bilgisayarı menüsünden anlık yakıt  tüketimini bulamıyorum.Aracım 2007 ghia  anlık  tuketım menüsü varmı bu modelde

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sabri Özer, on 25 Aug 2014 - 00:05, said:

Bizim 2006 ghiada yok ortalama yakıt var sadece. 

Büyük ihtimal sizin araçtada yok

şunuda sorayım size  bırde aracın kaput altı ön sağ tarafından bır ugultu ve cızırtı seklınde devamlı bır ses gelıyor.farkettım dıreksıyonu cevırınce artıyor ama ses rahatsız edıcı derecede bır kac arkadasıma sordum dıreksıyon pompasından oldugunu soyledıler bu durum normal mı sızın aracta da var mı?
Yanıtlama zamanı:

Elm kablosu alırsanız anlık yakıtı açabilirsiniz.

Ozan biraz daha açarmısın bu konuyu. Nasıl, nerden alıcaz, maliyet ne kadar vs.?

Yanıtlama zamanı:

Ozan biraz daha açarmısın bu konuyu. Nasıl, nerden alıcaz, maliyet ne kadar vs.?

Abi ben ebaydan alıyorum, komik rakamlardan başlıyor. Ben nispeten kaliteli olduğunu düşündüğüm FTDI chiplisini 8 dolara aldım ama daha gelmedi.

Gitti gidiyorda, sahibindende filanda var ancak ne kadar bilmiyorum.

Sonrasında elmconfig diye bir programla araca bağlanıp aktif ediyorsun. Kabloyu alırsan o kısmı daha detaylı yazarım.

Yanıtlama zamanı:

Abi ben ebaydan alıyorum, komik rakamlardan başlıyor. Ben nispeten kaliteli olduğunu düşündüğüm FTDI chiplisini 8 dolara aldım ama daha gelmedi.

Sonrasında elmconfig diye bir programla araca bağlanıp aktif ediyorsun. Kabloyu alırsan o kısmı daha detaylı yazarım.

Link versen Ozan ebay dan :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

nasıl takacaz bu cihazı ayrıca alınan verıler ne derece dogru olur.siz taktırdıktan sonra  durum hakkında bılgı verırsenız  sevınırım...

Yanıtlama zamanı:

nasıl takacaz bu cihazı ayrıca alınan verıler ne derece dogru olur.siz taktırdıktan sonra  durum hakkında bılgı verırsenız  sevınırım...

Cihaz takılmıyor, daha doğrusu cihaz takılarak aracın bilgisayarına bilgisayarla bağlanıp zaten bildiği değeri, ekranda göstermesi sağlanıyor, yani araç zaten bu işi yapabilecek durumda ancak aktif değil. Forumdaki focus 3 için elm327 başlığını incelerseniz daha detaylı açıklamış olmam lazım.

Yanıtlama zamanı:

şunuda sorayım size  bırde aracın kaput altı ön sağ tarafından bır ugultu ve cızırtı seklınde devamlı bır ses gelıyor.farkettım dıreksıyonu cevırınce artıyor ama ses rahatsız edıcı derecede bır kac arkadasıma sordum dıreksıyon pompasından oldugunu soyledıler bu durum normal mı sızın aracta da var mı?

Bizim arabada oyle bir ses var ama o sadece direksiyon elektrikli olduğu için. Daha çok park ederken camlarda açıksa geliyor ama olmasi gereken normali o. Büyük ihtimal ayni sesten bahsetmiyor olabiliriz
  • 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sonrasında elmconfig diye bir programla araca bağlanıp aktif ediyorsun. Kabloyu alırsan o kısmı daha detaylı yazarım

ozan bey naptınız geldimi sizin elm kablosu?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.