Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl comment_258582 Aslında birkaç ay önce yaptırmıştım kol dayamayı ama fotoları ancak yükleyebildim.İlk önce armster kol dayamaları araştırdım bunları yaptıran arkadaşlarla görüştüm ve bizzat kendim de kullandım ancak sağlamlık açısından ve ses yapmasından ötürü armster olayından vazgeçtim. Daha sonra oto döşemeciye resimlerde görülen kolçağı yaptırdım sağlamlık açısından çok iyi koltuğun kendi metal kısmına kaynaklıyor ve ne kadar yüklenirseniz yüklenin hiç bir esneme yapmıyor.Orta konsolda delme vs. de olmuyor ve kolçağı istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz(Çıkardığınız zaman hiçbir delik vs. görünmüyor). Aynı zamanda 90 derece katlanabiliyor.Şu anlık tek sıkıntısı kaplama için uygun renkte kumaş bulamadım geçici olarak krem renginde deri benzeri bir kumaşla kaplattım.Ama uygun renkli kumaş arayışın devam ediyor. Bu konu forumda çok konuşulmuştu ilgilenen arkadaşlara fikir olmasınını diliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl comment_258586 Güzel görünüyor da koltuğun hangi demirine monte ediliyor ben anlamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl Yazar comment_258588 Koltuğun kendi iskeletine kaynaklanıyor.Koltuğun kumaşını söküyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl comment_258621 Koltuk döşemesinde delik yokmu şimdi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl comment_258622 Kuş gözü diye tabir edilen metal çerçeveli deliklerden açılınca görsel olarak pek sıkıntı olmaz sanırsam. Ancak o kolçağın koltukla temas ettiği yer zamanla tahriş olup kötü bir görüntü oluşabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl Yazar comment_258629 Koltuk döşemesinde delik yokmu şimdi? Kolçağı çıkardığınız zaman aşağıdakine benzer plastik vidalı bir tapayla delik kısmı kapatıyorsunuz bu şekilde döşemede yırtık vs. oluşmuyor. Kuş gözü diye tabir edilen metal çerçeveli deliklerden açılınca görsel olarak pek sıkıntı olmaz sanırsam. Ancak o kolçağın koltukla temas ettiği yer zamanla tahriş olup kötü bir görüntü oluşabilir. Kolçağın koltukla temas ettiği yer çok az bir şekilde birbirine değiyor.Onun bir problem olacağını düşünmüyorum sürekli bir sürtünme yok çünkü.Diğer türlü günde kaç defa o koltuklara oturup kalkıyoruz bir sıkıntı olacak olsa şimdiye kadar olurdu:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl comment_258643 Başlıkta delme işlemi olmadan demişsiniz de Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl Yazar comment_258646 Başlıkta delme işlemi olmadan demişsiniz de Forumda daha önce bu konu ile ilgili konuşulduğunda orta konsolun plastik kısmının birkaç yerden delinerek kolçağın monte edilmesi şeklinde muhabbet olmuştu o yüzden delme olmadan şeklinde başlık attım .Neticede gözle görülür bir yerde delik yok sadece koltuk kumaşına 1-1.5 cm çapında bir kesik atılıyor onuda döşemeci hallediyor zaten siz hiçbir delik vs. görmüyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl comment_258647 Forumda daha önce bu konu ile ilgili konuşulduğunda orta konsolun plastik kısmının birkaç yerden delinerek kolçağın monte edilmesi şeklinde muhabbet olmuştu o yüzden delme olmadan şeklinde başlık attım .Neticede gözle görülür bir yerde delik yok sadece koltuk kumaşına 1-1.5 cm çapında bir kesik atılıyor onuda döşemeci hallediyor zaten siz hiçbir delik vs. görmüyorsunuz Döşemeyi deldirmek daha kötü bence neyse güle güle kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201411 yıl comment_260214 Yekta abi de yaptırmıştı ama onunki bundan daha inceydi ve yolcu koltuğundada vardı. Geniş ve tek taraflı daha orjinal olmuş bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın