Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23634 TOYOTA YARIS 2012 aurisin kardeşi...Ufak kardeş.. Çok benziyo şimdi ön yüzü ama.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23636 Eski tasarımlarına göre daha iyi gibi sanki. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.747903,35.465552 iPhone Yolladı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23661 Tasarımlar gerçekten kötüydü gene bununla biraz durumu düzeltmişler, akıllı davranırlarsa ilerde daha da düzeltirler; Corolla nın güncel kasasının 2 jenerasyon öncesi dünyanın en çirkin otomobillerinden sayılıyordu!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23662 Bence gayet normal bir durum bu..... Şu an az biraz toparlamışlar hele eski yarisi ve o orta konsolu düşününce... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23664 Auris'i arka ve ön tamponunda tutup akordion gibi sıkıştırmışlar,ne gerzek bir tasarım anlayışı var bu Toyota'nın anlamıyorum !! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23668 Toyotanın her yeri otomobil olsa nolur yaaa,Siz hiç 50 senelik Toyota gördünüz mü? Ama ben daha geçen hafta 53 senelik Ford gördüm ve Fotolarını da forumda şuraya ekledim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23673 Toyotanın her yeri otomobil olsa nolur yaaa,Siz hiç 50 senelik Toyota gördünüz mü? Ama ben daha geçen hafta 53 senelik Ford gördüm ve Fotolarını da forumda şuraya ekledim.... müzelik ford.. bora abi arabayı kötüleme gayet güzel aslında..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23679 müzelik ford.. bora abi arabayı kötüleme gayet güzel aslında..... Corolladaki o optitron mu ne göstergeler iğrenç Hasan,sarı soğuk bir ışıklandırma,mekanik bir ön konsol,kaliteli görünsün imajı verilmiş plastikler,acayip acayip vites topuzları,el frenleri...Çok kötü yaa...Japonların teknolojisine hayran olduğum kadar otomobillerine de gıcığım..Hyundai-Kia bile daha güzel gözüküyor gözüme... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23686 Corolladaki o optitron mu ne göstergeler iğrenç Hasan,sarı soğuk bir ışıklandırma,mekanik bir ön konsol,kaliteli görünsün imajı verilmiş plastikler,acayip acayip vites topuzları,el frenleri...Çok kötü yaa...Japonların teknolojisine hayran olduğum kadar otomobillerine de gıcığım..Hyundai-Kia bile daha güzel gözüküyor gözüme... +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23687 Corolladaki o optitron mu ne göstergeler iğrenç Hasan,sarı soğuk bir ışıklandırma,mekanik bir ön konsol,kaliteli görünsün imajı verilmiş plastikler,acayip acayip vites topuzları,el frenleri...Çok kötü yaa...Japonların teknolojisine hayran olduğum kadar otomobillerine de gıcığım..Hyundai-Kia bile daha güzel gözüküyor gözüme... Dediklerinin hepsine birden katılıyorum......Ama hiç olmazsa 2. eli var...Daha ucuz felan..Bi dekke ben ne diyorum hakkaten berbat.. Tek artısı istense bile 5 litreyi geçmeyen yakıt tüketimi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23696 Tek artısı istense bile 5 litreyi geçmeyen yakıt tüketimi... Ayrıca istense bile 90 ı geçmeyen beygir gücü...1.4 Dizel D4D işte..ahahahaaa....Opel Astra dizelin hallicesi ))Keh Keh Keh.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23697 Dediklerinin hepsine birden katılıyorum......Ama hiç olmazsa 2. eli var...Daha ucuz felan..Bi dekke ben ne diyorum hakkaten berbat.. Tek artısı istense bile 5 litreyi geçmeyen yakıt tüketimi... Bende 124Hp Corolla vardı, o da çok az yakmazdı ama 8.5 litrenin üzerine de çıkmadı hiç, kimi zaman 160-200km hızda seyretmeme rağmen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201114 yıl comment_23755 Avensis de Mondeo da yenilenmek üzereler, Toyota nın tepki alan sıkıcı tasarımlarından sonra boy gösteren yeni Yaris ile Toyota nın yeni tasarım anlayışını görmüş olduk, şahsen ben çok beğendim yeni Avensis de de böyle keskin ve canlı hatlar kullanılırsa araç alınası olabilir. Mondeo ysa güncel versiyonda ilk kez kullandığı üstün teknolojilerini tecrübe edilmiş ve elden geçirilmiş haliyle kullanacak.. avensis daha çok yeni.. ben mi yanılıyorum...2009 da yenilendi en az daha 5 senesi var.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201114 yıl Yazar comment_23897 arkadaşlar tip olarak hoşunuza gitmiyebilir ama şimdiki avensisin tipini begeniyorum.içide sade oda hoşuma gitti hızlanmasıda guzel gıbı teknık verilerinde lpg uyumlu olması d segment olması Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201114 yıl comment_23907 malzeme kalitesi ve işçilik zayıf gibi geldi bana.. d segmenti bi araca göre Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın