Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Benzinli Lpg Uyumlumudur ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

TOYOTA YARIS 2012

toyotayaris2012.jpg

aurisin kardeşi...Ufak kardeş.. :) Çok benziyo şimdi ön yüzü ama.. :)

• Yanıt 59
  • Görüntüleme 15,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• TDCI sessiz hem de çok..Dışardan da sessiz..Hem sesli olsa nolcak,arabayı kafamı dışarı çıkartarak mı sürcem sanki eheheheheeüüeee....

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Avensis sıfırmı düşünüyorsunuz, ikinci elmi. Aralarında segment farkı var elbet ama full bi focus hem teknoloji hemde donanım olarak daha cazip duruyor bence. Ayrıca 1.6 avensis performans olarak Focu

• senin hiç önüne gece bir lancia delta düştümü dostum fren yapsın diye beklersin hep...

Yanıtlama zamanı:

Tasarımlar gerçekten kötüydü gene bununla biraz durumu düzeltmişler, akıllı davranırlarsa ilerde daha da düzeltirler; Corolla nın güncel kasasının 2 jenerasyon öncesi dünyanın en çirkin otomobillerinden sayılıyordu!!

Yanıtlama zamanı:

Bence gayet normal bir durum bu..... :yeah: Şu an az biraz toparlamışlar hele eski yarisi ve o orta konsolu düşününce... :D

Yanıtlama zamanı:

Auris'i arka ve ön tamponunda tutup akordion gibi sıkıştırmışlar,ne gerzek bir tasarım anlayışı var bu Toyota'nın anlamıyorum !!

Yanıtlama zamanı:

Toyotanın her yeri otomobil olsa nolur yaaa,Siz hiç 50 senelik Toyota gördünüz mü? Ama ben daha geçen hafta 53 senelik Ford gördüm ve Fotolarını da forumda şuraya ekledim....

Yanıtlama zamanı:

Toyotanın her yeri otomobil olsa nolur yaaa,Siz hiç 50 senelik Toyota gördünüz mü? Ama ben daha geçen hafta 53 senelik Ford gördüm ve Fotolarını da forumda şuraya ekledim....

müzelik ford.. :D bora abi arabayı kötüleme gayet güzel aslında.....

Yanıtlama zamanı:

müzelik ford.. :D bora abi arabayı kötüleme gayet güzel aslında.....

Corolladaki o optitron mu ne göstergeler iğrenç Hasan,sarı soğuk bir ışıklandırma,mekanik bir ön konsol,kaliteli görünsün imajı verilmiş plastikler,acayip acayip vites topuzları,el frenleri...Çok kötü yaa...Japonların teknolojisine hayran olduğum kadar otomobillerine de gıcığım..Hyundai-Kia bile daha güzel gözüküyor gözüme...

Yanıtlama zamanı:

Corolladaki o optitron mu ne göstergeler iğrenç Hasan,sarı soğuk bir ışıklandırma,mekanik bir ön konsol,kaliteli görünsün imajı verilmiş plastikler,acayip acayip vites topuzları,el frenleri...Çok kötü yaa...Japonların teknolojisine hayran olduğum kadar otomobillerine de gıcığım..Hyundai-Kia bile daha güzel gözüküyor gözüme...

+1 :D

Yanıtlama zamanı:

Dediklerinin hepsine birden katılıyorum......Ama hiç olmazsa 2. eli var...Daha ucuz felan..Bi dekke ben ne diyorum hakkaten berbat.. :D Tek artısı istense bile 5 litreyi geçmeyen yakıt tüketimi... :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Tek artısı istense bile 5 litreyi geçmeyen yakıt tüketimi... :D

Ayrıca istense bile 90 ı geçmeyen beygir gücü...1.4 Dizel D4D işte..ahahahaaa....Opel Astra dizelin hallicesi :yeah:))Keh Keh Keh....

Yanıtlama zamanı:

Dediklerinin hepsine birden katılıyorum......Ama hiç olmazsa 2. eli var...Daha ucuz felan..Bi dekke ben ne diyorum hakkaten berbat.. :D Tek artısı istense bile 5 litreyi geçmeyen yakıt tüketimi... :yeah:

Bende 124Hp Corolla vardı, o da çok az yakmazdı ama 8.5 litrenin üzerine de çıkmadı hiç, kimi zaman 160-200km hızda seyretmeme rağmen.

Yanıtlama zamanı:

Avensis de Mondeo da yenilenmek üzereler, Toyota nın tepki alan sıkıcı tasarımlarından sonra boy gösteren yeni Yaris ile Toyota nın yeni tasarım anlayışını görmüş olduk, şahsen ben çok beğendim yeni Avensis de de böyle keskin ve canlı hatlar kullanılırsa araç alınası olabilir.

Mondeo ysa güncel versiyonda ilk kez kullandığı üstün teknolojilerini tecrübe edilmiş ve elden geçirilmiş haliyle kullanacak..

avensis daha çok yeni.. ben mi yanılıyorum...2009 da yenilendi en az daha 5 senesi var....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşlar tip olarak hoşunuza gitmiyebilir ama şimdiki avensisin tipini begeniyorum.içide sade oda hoşuma gitti hızlanmasıda guzel gıbı teknık verilerinde lpg uyumlu olması d segment olması

Yanıtlama zamanı:

malzeme kalitesi ve işçilik zayıf gibi geldi bana.. d segmenti bi araca göre

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.