Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201412 yıl comment_258003 Iyi aksamlar arkadaslar aracimi vize icin tuv e götürdüm ve emisyon yaptirdim emisyon işini yapan teknisyen aracin sinirda kaldigini suan icin emisyon yapıyorum ama servise goturup baktirin dedi bu sorun nedir neden olabilir acaba opetten baska yerden yakit almam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201412 yıl comment_258008 Arkadaş adresi doğru demiş servise gitmek lazım. Dpf'de sorun olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201412 yıl Yazar comment_258016 Arkadaş adresi doğru demiş servise gitmek lazım. Dpf'de sorun olabilir. Dpf nedir hocam dizel part.filtresi mi? Benim araç benzinli dpf baska birsey mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201412 yıl comment_258017 Dpf nedir hocam dizel part.filtresi mi? Benim araç benzinli dpf baska birsey mi Hemen özür diliyorum o zaman, cepten yazdığım için onu kaçırdım. O halde kısa sürede servis'e gitmenizi tavsiye ederim, aklıma bişey gelmedi şuan. Yakıt tüketimi ne durumda? Değişen birşey söz konusu mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201412 yıl Yazar comment_258020 Yok yakit çekiş vs ayni servis bakip sorun yok diyecek ama yapacak baskada birsey yok Teşekkürler yakup Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201412 yıl comment_258027 Hemen özür diliyorum o zaman, cepten yazdığım için onu kaçırdım. Attım tutmadı demiyorsun da Iyi aksamlar arkadaslar aracimi vize icin tuv e götürdüm ve emisyon yaptirdim emisyon işini yapan teknisyen aracin sinirda kaldigini suan icin emisyon yapıyorum ama servise goturup baktirin dedi bu sorun nedir neden olabilir acaba opetten baska yerden yakit almam Birçok nedeni olabilir. Cihazın başına koydukları eleman yanlış bilgi vermiş olabilir,yanlış şekilde ölçmüş olabilir(ki çoğunlukla yağ sıcaklığını rastgele bir değer giriyorlar). Cihazın kalibasyonu bozuk olabilir. Aracınızın katalizörü bozulmuş olabilir(tıkanma) veya lambda sondası beyine yanlış sinyal verdiği için zengin karışımlı bir yanma gerçekleşiyor olabilir. Aracınızın egr valfi o anlık açık kalmış olabilir. Etiketi verdiyse çok takmayın, canınızı sıkmak için veyahut Ford servisine gıcık kaptığından sizi gaza getirmiş olabilir. Aracınızı kıskanmış ta olabilir ki bu büyük bir ihtimal Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201412 yıl comment_258376 Yakit tuketiminde cekiste sorun yoksa kurcalatmayin bence araci. Buyuk ihtimal emisyon cihazinda sorun vardi. Lambda bozulsa arac dengesiz calisir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201411 yıl Yazar comment_275022 konuyu açalı uzun süre olmuş ama söylendiği gibi araçta bir sorun yok serviste de cihaza bağlandı bakıldı (servis aynı zamanda egzos emisyonuda yapıyor) sorun yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın