Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uzaktan Kumandalı Anahtarda Problem

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Uzaktan kumandalı anahtarla bazen kapılar tek basışta açılıp kapanmıyor. Bazen araçtan indikten sonra 3.basışta kapılar ancak kitleniyor. Geçenlerde anahtarımı değiştirdim. Yeni kumandada aynı problem var. Kronik bir problem olabilir mi? Bu problemle karşılaşan var mı?

Yanıtlama zamanı:

''Anahtarı değiştirdim, yeni kumanda da'' derken ? Yedek olandan mı bahsediyoruz?

Piller değiştirilip kontrol edilebilir veya titanium harici donanımlarda kontak 1 durumunda bekletip şarj ettirebilirsiniz. Sürekli oluyorsa da servis'e :)

Kronik mi değil mi ? Arama kısmında buna benzer birşey çıkmadıysa değildir. Kronik demek için %20-25'i aşmak lazım zannımca.

Yanıtlama zamanı:

Uzaktan kumandalı anahtarla bazen kapılar tek basışta açılıp kapanmıyor. Bazen araçtan indikten sonra 3.basışta kapılar ancak kitleniyor. Geçenlerde anahtarımı değiştirdim. Yeni kumandada aynı problem var. Kronik bir problem olabilir mi? Bu problemle karşılaşan var mı?

Aynı sorun ara sıra bende de oluyor ama çok sık değil o yüzden hiç araştırma yapmadım.

Piller değiştirilip kontrol edilebilir veya titanium harici donanımlarda kontak 1 durumunda bekletip şarj ettirebilirsiniz.

Bunu bilmiyordum teşekkürler çağatay :claps:  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

''Anahtarı değiştirdim, yeni kumanda da'' derken ? Yedek olandan mı bahsediyoruz?

Piller değiştirilip kontrol edilebilir veya titanium harici donanımlarda kontak 1 durumunda bekletip şarj ettirebilirsiniz. Sürekli oluyorsa da servis'e :)

Kronik mi değil mi ? Arama kısmında buna benzer birşey çıkmadıysa değildir. Kronik demek için %20-25'i aşmak lazım zannımca.

Foruma giremedim uzun zamandır.Yedek olandan bahsetmiyorum. Orjinal kumandalı anahtardan bahsediyorum. Yani bence kronik bir sorun, eğer arabanın alıcısında değilse. 

Ardı ardına çok hızlı basınca bazen bizimki de almıyor da çok nadir oluyor. Sizde her seferinde oluyorsa bir problem vardır büyük ihtimalle.

Her seferinde olmuyor. Ama çok sık oluyor. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.