Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201412 yıl comment_252716 Hayırlı ramazanlar öncelikle, 2013 model focusumuza 4 ay once alarm takmıştık Şimdi bir araba yanından geçince ,vik vik ediyo susuyo 1-2 sn ye felan Hassas mod felan var mı bunlarda tuş kombinasyonu ile ayarlayabilirmiyiz acaba ? Alarm, orjinal ford yetkili serviste takıldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201412 yıl comment_252719 Alarm orjinal değil sadece yetkili servis size bir ürün takıyor olay o. Ürün bilgilerine göre işlem yapılır.Hassas modu olması gerekiyor, modülüne bakın ortalıkta ise. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201412 yıl Yazar comment_252720 Alarm orjinal değil sadece yetkili servis size bir ürün takıyor olay o. Ürün bilgilerine göre işlem yapılır.Hassas modu olması gerekiyor, modülüne bakın ortalık da ise. Teşekkür ederim Gece gece sinir oldum Yanından gecen her arabaya laf atıyo sanki vik vik diye Alarmın faturasını falan bulurum inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201412 yıl comment_252725 Önceki arabalarımdan birinde vardı aynı sıkıntı. Alarmın beyninde hassasiyet ayarı vardı. Beyin kolay ulaşılabilecek yerdeyse kontrol edin. Mutlaka vardır ayarı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201412 yıl comment_252729 Merkezinde var ayar mekanizması. Kaput altındadır büyük ihtimalle,bir bakın bulamazsanız servise danışın. Ancak hassaslık ayarı hepsinde mevcut bildiğim kadarıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290943 Ben servise gitsem C max içinde aracı çok fazla deforme etmeden Alarm takılırmı ?.Aracın garantisini 1 yılda uzatmıştı Eski sahibi ekimde bitiyor.Grantiyi bozarmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290944 Ben servise gitsem C max içinde aracı çok fazla deforme etmeden Alarm takılırmı ?.Aracın garantisini 1 yılda uzatmıştı Eski sahibi ekimde bitiyor.Grantiyi bozarmı ? Yetkili serviste taktırırsanız garantisi bozulmaz, en azından kimin yaptığı belli olur en kötü servis karşılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290945 Peki kullanmadığım dan soruyorum sizler tecrubelisiniz alarm yine aynı kumanda ile mi çalışır veya nasıl olur ford ta..? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290946 Peki kullanmadığım dan soruyorum sizler tecrubelisiniz alarm yine aynı kumanda ile mi çalışır veya nasıl olur ford ta..? Takılacak ürüne bağlı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın