Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bende Lpg'lendim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar iki sorum olacak 

arabam 2012 style 1,6 ben de lpg taktırmayı düşünüyorum

1- lpg takılınca anlık yakıt tükeyimi , ortalama yakıt tüketimini araba gösteriyor mu? yoksa sadece benzin de sürerken mi gösteriyor?

2-prins mi brc mi tavsiye edersiniz?

şimdiden teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar iki sorum olacak 

arabam 2012 style 1,6 ben de lpg taktırmayı düşünüyorum

1- lpg takılınca anlık yakıt tükeyimi , ortalama yakıt tüketimini araba gösteriyor mu? yoksa sadece benzin de sürerken mi gösteriyor?

2-prins mi brc mi tavsiye edersiniz?

şimdiden teşekkürler

anlık yakıt tüketimi ve ortalama yakıt tüketimi gene gösteriyor ama yanlış gösteriyor. lpg tüketimini kendiniz hesaplamalısınız. iyi bir montaj olursa BRC takın derim.

Yanıtlama zamanı:

Hocam burada daha önceki aracımı yaptırmıştım tabiiki sizin referansınızda benim için önemli oldu.Regülatör olayına dikkat etmemişim.Ne gibi sakıncası olur? 1000 bakımında düzelttireyim.

belki ilerleyen zamanlarda devirdaim e (soğutma sıvısı pompasına) zarar verebilir yinede lpg cinize sorun onlar bizden daha iyisini bilirler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün ilk depomu doldurdum.29 litre gaz aldı,2.45 den 70 lira tuttu.Toplamda 282 km yol yapmışım.Yolun çoğunluğu uzun yol bagaj full dolu, klima sürekli açık.Yanlız şunu belirteyim kullanım şekli olarak 1 yılın acısını çıkardım☺

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

slm arkadaşlar baya bi araştırmadan sonra gecenlerde brc taktırdım şimdilik gayet iyi çekişte herhangi bi sorun yaşamadım yakıtta gayet iyi gecenlerde 250 km yol sonu ölçümde 19 kr yakmış

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Lpg den sonra aracınızda motor arıza lambası yandımı ve ayrıca çekişi nasıl memnunmusunuz, yani az yaksın diye güzelim aracı berbat etmeyelim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Lpg den sonra aracınızda motor arıza lambası yandımı ve ayrıca çekişi nasıl memnunmusunuz, yani az yaksın diye güzelim aracı berbat etmeyelim

Bende şöyle bir sıkıntı var 5 bin devirden sonra araç benzine geçip ötmeye başlıyor, bu yüzden bir kere arıza lambası yandı daha sonra kendi kendine söndü fakat yüksek devirde sıkıntı devam ediyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.