Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2009 Titanium Klima Ve Lukurtu Sesi


ismail orçan

Soru

arabyi alalali 1 hafta oldu ilk geldiginde soguk ufluyordu 27 derecede felan hatta cok iyi klimasi var motor isinmadan bile actigimda cok guzel sogutuyordu bugun 15 dklik yola gidip geldik babam a/c tusuna basti ve sicak uflemeye basladi bi turlu soguk yapamadik ve sanki bi taraf daha sicak bi taraf daha soğuk ufluyor elime denedim. birde lukurtu sesi var teybi acarken oldu sanki bi parca surtuyor yada yeri degisiyor gibi bugun arabayi çalıştırırken oldu normalmi bu ses? simdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 11 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

araba hic isinmadan 26 derecede soguttugunu biliyorum muzik dinlerken acmistim 30 dk felan 18 bence cok düşük bi deger acaba sicak secenegine felanmi gecti cunku sicak ufluyor hep

klima ile ilgili ilabilir ama klima hic devrede degilken sadece muzik dinlerken bile bazen geliyor. lukurtu sesi gibi bi plastik parca haraket ediyor gibi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Teyple bi alakasını olduğunu düşünmüyorum belkide sıcak soğuk ayarını yaptığın tuş sıcakta iken bozulmuştur sizde klima tuşu a/c ye bastığınızda araç ısıtmaya yönelik klima çalışıyodur. Kısacası sıcak soğuk ayarını yaptığın tuş işlevini gerçekleştiremiyor olabilir .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Arkadaşlar biraz fazla yorum gelmiş yani bilmeden :) 

 

Genel sıcaklık ne ise atıyorum 25 klima 27 olarak seçildi ise sıcak üfler, genel sıcaklık 35 ise 27 seçildiğinde soğuk üfler taki bu sıcaklığa gelene kadar akabinde 27 derece kadar üfler klima bu kadar basit bir mantık.

 

Klimanın doğru çalışıp çalışmadığını anlamak için testine sokmanız lazım böyle el kararı anlamazsınız hele ki bu arabayı ilk kez kullanıyorsanız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Klimada sorun felan yokmus gündüz sicaklik 30 derece oldugundan 26-27 derecede sogutuyordu aksam sicaklik 23-24 fln olduğundan sicak ufluyor bunun icin ortam sicakligindan düşük deger ayarlamak gerekiyor yardimlariniz icin tesekkur ederim :) birde su gelen tıkırtı seslerini cozebilsek cok iyi olurdu :))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.